1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Public Enemies
    Az idei év egyik nagy filmjének kikiáltott Public Enemies, az én érdeklődésmet is felkeltette még úgy nyár elején, főleg miután olvastam h Depp vs. Bale párbaj lesz. Hát így utólag sajnos semmi olyan momentumot nem tudok mondani, ami kicsit is magasabb színvonalra emelné nálam a filmet, egy egyszerű életrajzi drámánál mondjuk a Hallmarkon. Király ez az új kameratechnika, télleg fasza h kis kézikamerával elrohangáltak meg stb., bár engem néha kurvára zavart h fókuszon kivül estek jelenetek. Az akciók sztem tök szimplák, tipikus gengszter film, h lőnek lőnek lőnek lőnek és na hopp vki meghal. Csaj ismerős volt, a film végéig nem esett le h honnan, aztán rájöttem h a Taxi filmekből. Na az ő karaktere szimpatikus volt. De Bale és Depp sem nyújtott egy áttörő alakítást. Gengszterfilmesek nézzék meg, aki meg abszolút nem kedveli ezt a műfajt, az ne is próbálkozzon vele.