[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Star Trek (2009)
Mi sem áll távolabb tőlem, mint "trekker"-nek lenni, sőt, én jócskán a "warsos" oldalon állok, ennek ellenére sosem volt ellenségem a ST, bár nem is szerettem - egyszerűen semleges volt a számomra. Talán ha fél órát láttam összesen az ilyen-olyan sorozatokból, a korábbi filmekből egyet sem, és ez a film is elég közömbösnek tűnt elsőre. Aztán jöttek a kritikák, meg a vélemények, hogy milyen jó, úgyhogy megtekintettem én is. És tényleg jó volt, simán vállalható, nálam 7 blasta.
Igazából csak egy dolgot nem értettem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nero honnan tudta, hogy mennyi idő múlva és mikor fog megérkezni a jövőbeli Spock hajója? Az öreg mondta, hogy bár egyszerre estek át az időkapun, Nero 25 évvel "hamarabb" lépett ki. Egyáltalán akkor, amikor a Vulcan-t kinyírja és a fiatal jelenkori Spock-hoz beszél, hogy nem említi meg a korkülönbséget, hiszen az öreg akkor már nála volt?