1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    Star Trek

Sosem voltam Star Trek rajongó, de mindig ismertem a fő karaktereket, a Star Trekes jellegzetességeket.
    Az új mozifilm nagyon kellemes meglepetés volt sok szempontból: ahogy 2009-ben elvárható, szakítottak a gagyi gumiruhás fílinggel, és a készítők egy aktuális high-tech filmet hoztak össze, minden szempontból. A látvány első osztályú, HD-ban nézve még az állam is leesett sokszor.

A történet is kellemes, és szinte hihetetlen, de ugyanaz a szerzőpáros írta, aki a Transformers 1-2 óvodás szintet is épphogy megütő forgatókönyvét. A karakterek közül az elején megmosolygtató volt hozzászokni az új Uhurához, Kirk-höz, Spockhoz. Utóbbi sajnos csak a vége felé győzött meg róla, hogy ezúttal nem Sylart látom a képernyőn, de Mr. Sulu-ról is folyton az Amerikai Pite 2 'dobok egy pisikockát' ill. 'debasz, debasz!' japán hülyegyerekje jutott eszembe - mosolyogtam is mindig. :)

Tökéletes reboot, szeretettel várjuk a folytatást!

10/8