1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #49563
    star trek

remélem csak én nem figyeltem, és tényleg remélem, hogy lecsesz valaki, hogy ez nem így van, de:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy gecinagy vezeték lóg le egy űrhajóról, ami tüzet lövell ki magából. mit csinálnak a hegyesfülüek, és az emberek a bolygón, na mit? semmit! inkább megvárják, amíg valakik leereszkednek rá ejtőernyővel és szétlövik, ill. valaki egy szál telibekúrt űrhajóval megteszi ugyanezt

biztos nem lesz a Földön 23254242343-ben egy tetves űrhajó, vagy ágyú sem, amivel szétlőnék. valószínű, hogy nem fog bolygó körüli pályán ott csövezni egy-két felsőbb osztályú hajó, pusztán a bolygó védelméért, igaz?!

istenem b+, ez az orci-kurcman páros remélem egyszer csak eltűnik majd egy fekete lyukban

amúgy nem volt rossz, mert ezen kívül az oltári nagy plot-hole-on kívül egyéb kivetnivalót nem igen találtam. kb. ilyennek kell lennie egy sci-finek 2009-ben

ja de, van még valami: az egész sztorit egy Voyager dupla részből nyúlták :S