[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A Terminator-ról meg annyit, hogy szerintem mind a 4 rész jó volt, természetesen a 2. rész ami abszolút viszi a prímet.
A 3. részt divat alázni, sokan egészen mélyen belemennek az elemzésbe, leszólva, hogy milyen hülyeség már. Mivel gyakorlatilag 1 az 1-ben az a sztorija, mint a 2. résznek, ezért ez butaság. Tökéletes, mint egy szórakoztató akciófilm, ennél többet pedig nem biztos hogy érdemes keresni benne (pl. összehasonlítani Asimov robotsorozatával).
A 4. rész profi volt, pedig én eleve negatív elvárásokkal ültem be a moziba, mivel "Schwarzi nélkül elképzelhetetlen volt számomra egy Terminator film". Aztán végülis mégiscsak jó lett (mondjuk ott volt Schwarzi is :D). A hybridek pedig szerintem egy külön komorabb hangulatot adtak a filmnek, akármekkora hülyeségnek is tartják magát az ötletet egyesek.
Szerintem ha az 5. rész is hasonló koncepció mentén fog készülni, akkor nem lesz gond.