[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #49400 Nekem csak az a baj, hogy "Terminátor" film, egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni + nem tudom megbocsátani, hogy végre a jövőben vagyunk és hát eléggé melléfogtak sztem (azért sokak szerint, tehát egyáltalán nem értek egyet a "..pár vérestollú vérpistike írt lehúzó kritikát róla, ami miatt megroggyant a fél magyar internet - illetve a magukat nagy T fannak képzelő tizenévesek, akiknek a nagy része mellesleg még a T2 idején pelenkában rohangált.." hozzászólással, mert inkább negatív vagy elmegy kategóriájú a legtöbb kritika, + hozzászólás, pozitív is akad, de melyik filmnél nem?)
Külföldi kritikák is eléggé negatívak voltak, bevétel is igazolta és nemcsak az első hétvége, hanem a 2. heti bevételek is az USA-ban még a producerek csődbe is mentek :-D
Szóval kíváncsian várom a rendezői változatot, remélem javít a filmen.
+ megnézek sok hulladékot, valamelyik még "tetszik" is, de ez még is csak egy Terminátor-film, sajnos Cameron tényleg egy zseni.
+ ha valami hulladék még nem baj, ha nem veszi komolyan magát és direkt olyanra csinálják lsd. GI Joe, de sztem annál rosszabb nincs amikor egy filmet epikusnak, komolynak, gecijónak akarnak megcsinálni és néha az ember fogja a fejét a s*ar, de drámainak szánt párbeszédektől, jelenetektől.
Szóval T1-T2 alapmű, T3+T4 meg lóse*gge alatt van nálam.
Ha valaki nem ért egyet elfogadom, ez van.