[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én a sima trancsír filmeket szarba se nézem. Egyetlen üdítő kivétel talán a Fűrész, aminek sikerült valami pluszt is belevinni az értelmetlen "menekülünk a szeletelős gyilkos elől" filmek tengerében. Pl. itt van ez az új ázsiai beteg múvi (Groteszk vagy mi). Az előzetes alapján abszolút nem vagyok rá kíváncsi. Engem ne azzal próbáljanak sokkolni, hogy ömlenek a belek, spriccel a vér, szakadnak a végtagok, mert ez számomra annyira direkt és primitív. Valahogy sosem volt meg bennem az a perverz kíváncsiság, ami miatt az emberek többsége megnézi a rotten.com-on a szétlőtt fejű emberet meg a felpuffadt hullát. Nálam hangokkal és sejttetéssel nagyobb hatást lehet elérni. Örök etalon a Más világ, Hatodik érzék, Jelek stb. Bár ezek inkább thrillerek, de én általában ezt a fajta hangulatot kedvelem és keresem a horror filmeknél is.