1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Gnome
    Érdekes, h az Inglourious Basterds ennyire megosztja a nézőket de mindenkinek más az ízlése szerencsére lényegesen többen vannak azok akiknek tetszett és fognak még készíteni hasonló minőségű filmeket. Sokan írták, h a párbeszédek unalmasak, sztem mesterien voltak felépítve, folyamatosan adagolva a feszültséget és a végén mindig bekövetkezett vmiféle tetőpont...Az olasz rész iszonyat nagyvolt és a zsidóvadász röhögése amikor a nő hegymászásra fogta, h gipsz van a lábán..nah ott kb vele röhögtem:P...

kedvenc karakterek: Hugo Stiglitz(kár, h kis szerepe volt),a Jewhunter(nemtom a nevét), Donny Donowitz (Eli Roth...a pezsgős jeleneten is borultam "Sámpánny?!? BOOM!":P), + az elején a favágó is szimpatikus volt

Szal számomra a film tökéletes volt nemláttam benne hibát szal nekem 10/10 a banneres pontozás figyelmen kívül hagyva persze.