1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #49188
    látom ez a film neked nemhogy nem tetszett, de valamiért inkább ellenszenves. nem akarlak én megtéríteni, csak egyszerűen óriási faszságnak ítélem, amit írtál róla :D

néző becsapása? hogy mi? öncélú, kaotikus? igen, az! társadalomkritika, lázadás a korlátok ellen, fricska a gépies fogyasztói társadalomnak? akár, és még sok egyéb más is. elgondolkodtat. ez baj?

az az ellenérv meg, hogy "sokan megpróbálnak belevizionálni dolgokat" egy olyan szinten lerágott csont már, hogy az nem igaz. mégis mi a faszt csináljanak egy ilyen filmmel? vagy legyenek olyanok a filmek, mint a transzformerszek? nulla mondanivaló, nulla értelem, nulla utóélet. megnézed, böffentesz egyet, azt' le van tudva

a belemagyarázó alkotókat meg végkép nem értem. együtt söröztél Pitt-tel, vagy Fincher-rel és teletömték a fejed hülyeségekkel, vagy mi?

na mind1, befejeztem, hiszen parttalan vita