[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"pocsék"
:OOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosadfasdvsdlkáé,a
"az annyira sokszínű hogy szinte mindenki talál benne egy jelenetet ami miatt felejthetetlen marad"
szerintem az FC-ben szinte csak ilyen jelenetek vannak. ráadásul annyi, de annyi kicsi, rejtett dolog van benne (pl. Tyler Durden felvillanásai, vagy a háttérben történő dolgok, egyik ilyen a reptéren, még lehetne sorolni), amik szinte semelyik másik filmben sincsenek
ez csak az egyik dolog, amik kiemelik ezt a filmet a Hollywood-i fostengerből. irtó erős társadalomkritika, meghökkentő jelenetek, és olyan megoldások sora, amik más filmben még soha nem voltak jelen, kitűnő rendezés és színészi játék
"amely egy kellően beteg divat és kötelezően jónak beállított film."
mivaaaaaaan?
egyszerűen nonszensz, hogy az FC pocsék film. nem értem, nem tudom felfogni, hogy mitől lehet az. mert a pocsék az igen erős szó. az egy dolog, hogy valakinek nem tetszik, na de az, hogy pocsék? ez a film szinte megmentette, felébresztette Hollywood egy olyan szegmensét, ami már majdnem kihalt