Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agyatlan akciófilm. Próbáltam már az elején "kikapcsolni az agyam" és élvezni a filmet, de nem ment. Idegesítettek a túlzások. A hangulat az okés volt, na meghát Monica Belucci is istennõ. De volt jópár jelenet amikor nem tudtam sírjak vagy nevessek. Nem akarok spoilerezni nézze meg mindenki. Összegezve nem volt valami jó film, egyszer nézhetõ kategóriába még éppen befér. 5/10.
Bazinga!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bazinga!
Pontosan.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Beowulf 6/10
A grafikát leszámítva elég gyenge eresztés.
The Prestige 9/10
Kellemeset csalódtam benne nagyon jó film.
Lecsó 8/10
Szokásos Pixar minõség vagyis aranyos kis film.
The Fountain 7/10
Elég elvont film meg unalmas is, de azért nézhetõ volt.
A csaj hivatásos kaszkadõr.
"Ez az elsõ film amiben 2 autót látsz elmenni egymás mellett"
Az az autópálya amire te gondolsz. Ez másról szólt. Tiszteletadás a régiek elõtt (pl Vanishing Point).
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ez egy olyan lerágott csont, amit jó pár autós jelenetben lehet látni. Tarantino jó arc, és nem tett ilyet a DP-ba.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
lattad mar a bullitot? kozelmult. tolvajtempoban is ertelmesebb autokazasok voltak. sokkal komolyabb volt.
Sõt, amiket írtál, hogy felhajt rámpára, megpördül, össze-vissza hajt, ilyen nem is volt benne.
És pont ezért utáltam meg a T3-at is. Amikor letalpalt daruskocsival "harcolnak".
De ez az egész 120-szal hajtok, csapkodok jobbra-balra az autómmal és közben mégis az úton maradunk egy nagy nevetséges marhasága a filmtörténelemnek.
Továbbá utálom azt a trükköt, mikor az egyik melléhajt a másik autónak, ráhúzza a kormányt, majd a meglökött autó nekifut egy elõtte állónak, és azon, mint egy rámpán felszalad, a levegõbe emelkedik, majd hossztengelye körül megfordul, végül a tetején landol.
Az biztos, hogy színészként és rendezõként is elég egyedi hangvételû figura. Ha a Zatoichi-vel kezdted, akkor szerintem a fenti sorrend szerint folytasd az ismerkedést vele. 😊
A Takeshi Kitano által rendezettek milyenek hangulatban? Bõvebben az érdekelne, hogy stílusban mennyire hasonlítanak a Zatoicihi-re?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mert én nem tudok jobb autós üldözéses jelnetet mondani, legalálbbis mostanában nem volt ilyen.
Most néztem a Stendhal szindrómát... 4/10
gáz
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<#wilting>#wilting>
Ez az elsõ film amiben 2 autót látsz elmenni egymás mellett? Ebben az esetben megértem az állításod.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Na neeee.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A másik meg: igen, nem néztem végig. Nem is titkoltam, leírtam többször is. Amit láttam, már az sem tetszett, de nem is adtam rá semmilyen értékelést, csak közöltem, hogy a látottak alapján szerintem a többi része is ugyanolyan gyenge és unalmas (és nem érdekel a filmtörténelem egyik legjobb autós üldözése sem). Tudod, én már csak olyan vagyok, hogy ha a vajaskenyér egyik vége ízre már avas, a kenyér meg száraz (pedig szemre mindkettõ jó minõségûnek tûnt), akkor nem kezdem végigenni, hogy megnézzem, a másik fele is olyan-e... Sorry, tetszik, nem tetszik, ez van.
Pont, a témát a részemrõl befejeztem.
Végig sem nézted? 😊
A filmtörténet egyik legjobb autósüldözését hagytad ki.
Kissé már unom az ilyen meg nyílvánulókat
Ha nem tetszett, elfogadom, nem kell egyeznie az ízlésünknek.
De egy film attól még jó lehet hogy neked nem tetszik. Ha valaki így írja azzal semmi bajom sincs.
De a véres szájjal pocskoniázó emberektõl már rosszul vagyok.
De nem akarok én senkit sem lehülyézni meg megbántani.
TomDantes: egyé szart, jóaz tutira! 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mondhatnám azt is, hogy "egymilliárd légy nem tévedhet", vagy mi, nem? 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hm, hatbõl négy szerint jó? Akkor lehet hogy azokkal van a baj akik szerint borzadály.
Depersze lehet én vagyok a hülye.
Sose akard meggyõzni (fõleg itt) azt akinek nem tetszik az ami neked! 😊
http://videodrome.freeblog.hu/
pedig emlexem hogy irtatok rola es meg valaki az ev filmjenek is titulalta ...
mindegy meglestem... borzadaly... van egy ket fasza jelenet de ennyi.. unalmas kaki az egesz.. az angelina jolie szaju ribi ott van a szeren
"Hogy-hogy reméled?" Másabb úgy gondolni egy trilógiára, hogy mind3 része szuper(lásd pl Indiana Jones, Star wars(classic)) mint úgy, hogy volt egy jó rész aztán a többivel elcseszték még az emlékét is, lásd shrek. Egyszerûen gyalázás egy iszonyatosan jó rajzfilmet ilyen részekkel folytatni , én ezt gondolom.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Hogy-hogy reméled?Pisztollyal kényszerítenek, hogy megnézd?Ha lesz, legfeljebb nem nézed meg.De, hogy miért "reméled", nem értem.
Mellesleg érdekes, hogy szinte bármelyik trilógia jó példa lett volna, de sikerült pont egy olyan ritka példát írnod, aminek a 2. része jobb, de legalább olyan jó volt mint az elsõ.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."