[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #48758 Én se voltam elszállva az IB-től, pedig bírom QT fimjeit, de ez nekem nem jött be. Pedig zseniálisan indult, a nyitó jelenet egyszerűen fantasztikus! De sajnos néha kicsit én is untam magam a film alatt némelyik jelenetnél, főleg a film közepe. Aztán a film vége ismét ok!
A film nálam 5/10, persze QT többi filmjeihez viszonyítva, nálam nem ért fel a Ponyvaregényhez és a R. Dog-hoz még a J. Brown is jobban tetszett hiába nem tipikus QT film.
+ már a Kill Billnél is feltettem magamnak ezt a kérdést, ha ennyire bejön QT-nek a spagetti western, itt is a zene, beállítások stb. Miért nem csinál már végre egyet!!!
Nekem a történelmi hűséggel semmi bajom, túlzások is QT védjegyei, de néha én is untam némelyik párbeszédet, közelébe sem jönnek Like a Virginhez.
Ja igen Landa nagyon király az ő jelentei odabas*nak, mondom főleg az elején, bárcsak ilyen lett volna végig a film számomra, de nálam leült.