Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor már rég kivégeztem volna az ex-barátnõmet! 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Basszus ez SPOILER volt! Szorri!
De igazad van, sztem is jó film, pedig nagyon kevés háborús filmet szeretek igazán.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nagyképen még ugysem láttam, tehát este mozi.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
100% egyet értek, amúgy én is szeretem a filmet, csak kicsit elnyújtották sztem, de alap múvi
Összvissz egyszer láttam ezt a filmet már elég régen, akkor olyan nyomot hagyott bennem, hogy úgy döntöttem tegnap elõkapom és megnézem végre normális tvn is. A filmrõl csak szuperlatívuszban tudok beszélni, elnézést ha picit elfogult lennék.Amik tetszenek a filmben, nem igazán van benne idealista nyálcsöpögtetõs amerikai hatás hálistennek, pl arra célzok, hogy a filmben nem próbálják meg beállítani az oroszokat a jónak,a németeket a rossznak, az oroszok szarrálövik a saját embereiket akik menekülni próbálnak , azonkívül Hruscsov(Krushchev) sem éppen emberségességérõl híres, az egész film olyan igazi "orosz" fílinget ad köszönhetõen az összezárt sérült katonáktól kezdve, a romokban bújkáló emberkéken keresztül Tania személyiségén át Hruscsov agresszív idióta stílusáig. Az ember nem kezdi el szeretni egyik oldalt sem a filmben, a fõszereplõk színészi munkája példás. Az egész film magával ragadó és példás minden 2. világháborús filmnek. Látványvilág, vágások mesteriek.
Ed Harris alakításáért a gonosz Koenig szerepében akármilyen díjat odaadnék. Gondolok itt mindenre a szerepében, az arcai rezdülésére, a reakcióira eszméletlen jó színész...
Nem is akarom túlragozni a dolgot, számomra 10/10.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Új trailer:
http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/
"Dragon War (2007)
3/10
Par szoval jellemezve; kar volt megnezni."
Megkerdeztek mi a bajom vele mert a trailer jo volt allitolag
"Hat valami pocsek film az a bajom vele.
Gagyi tortenet, raadasul bugyuta nya'las talalasban.
Par technikai trukktol eltekintve ami latvanyos volt benne, egy semmitmondo a B typek szinvonalat is alig elero film."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
de szerintem lesz itt olyan akinek tetszteni fog vmennyire, de én akkor sem ajánlom senkinek hogy ezt megnézze (hogy pénzt kiadjon miatta azt meg pláne nem 😊)
Bazinga!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Látvány ide vagy oda kéremszépen ez egy LÓSZAR! Ezzel a filmmel vallatni lehetne pl. a bíróságon: "- Vagy bevallja hogy Ön ölt meg 5 kislányt és ásta el õket a kertben vagy meg kell néznie a Dragon Warst! - Jajj csak azt ne, én voltam, bevallok bármit!". Hihetetlen. Nem akarom felsorolni a hibákat mert egyrészt nem akarok fél km -es hsz -t írni, másrészt csak mégjobban felidegesítene a dolog. Nem hittem el amit látok. 2007 -ben ilyen színészek játszanak amerikai filmben, ilyen vágások, ilyen sztorivezetés van. Kliséhalmaz, bugyuta, szarkupac az egész. 1/10. 1 pont a spec effektekért.
Tenacious D
Jack Black agymenés, Ben Stiller írói segítségével. Nekem bejött. Egyfajta görbetükör az amerikai filmek elé, másrészt a zenék nagyon jók. Itt sem kell mélyreszántó sztorira számítani, de egy agyament vígjátéknál talán nem is az a lényeg. Volt benne egy-két gyenge poén, de Jack Black és a zenék kárpótoltak. Könnyed kikapcsolódásra számítottam, és azt maximálisan meg is kaptam a filmtõl. 7,5/10.
Bazinga!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ettõl még lehet tudni hogy mi az.
Amúgy sokan pont ezért nem értékelik.
Lévén ez a fogalom kizárólag amerikában értelmezhetõ, európában soha nem létezett egyetlen grindhouse sem, aki az usa-ban nem volt ilyen moziban és nem nézett ott Z kategóriás filmeket, annak gõze nem lehet a témáról, maximum sejtheti, hogy ez valahogy igy jó.
Vagy rosszul látom? 😊
http://videodrome.freeblog.hu/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Grindhouse-os.
Feszultsed 3, attol nem lesz feszult az ember, ha karattyolast kell hallgatnia hosszu perceken keresztul, hanem kimerult es lecsukodnak a szemei.
A tema nem erdekli amirol beszelnek benne igy, unalmasnak talalja, minnel tovabb huzzak a semmitmondo aforizmakat.
Es hogy nem Ponyvaregny tipusu akart lenni a film ? Meg a kamerahasznalat is detto ugyanolyan regi tipusu felvevovel tortenik, hogy ugyanolyannak tunjon, a monologok az elejen es sorolhatnam, csak a tortenet mas.
Csakhogy ez semmi extra es pusztan erolkodes a kozepetol a filmnek, mintha egy nagy szakadek lenne onnan benne,a masik film pedig egy alapmu, annak minden zsenialitasaval.
Egy film nem attol lesz nagy film, hogy ki rendezte, hanem hogy hogyan rendezte meg.Ebbe pedig sokkal kisebb talalekonysag szorult mint abba a mube, mar mar inkabb gorcsosseg.
marha jó az is, bár sztem kicsit nehéz lesz megszerezni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tudod, elárulok egy titkot: ez egy b-type film. Annak készült annak minden jegyével.
Feszültség: nos. azért beszélnek olyan hosszan és olyan unalmasan a csajok hogy sokkal nagyobbat szóljon amikor jön az akció.
Amúgy ez nem Ponyavaregény típusú film akart lenni. Honnan vetted ezt? Ez ostobaság.
Más rendezõnél nem mondanék semmit, mert más rednezõ nem csinál ilyen filmet.
8/10
Veres valosag arrol, hogy milyen korrupt es zullott a vilag.
A rendezoi munka egyszeruen fergeteges.
Most akkor az jo, ha uresfeju libak 30 percen keresztul traccsolnak a semmirol egy filmben ? (auto,etterem,bolt elott) Kivancsi lennek egy ismeretlen rendezonel mit szoltal volna. Gondolom ott nem tetszett volna. Azt sem tudom mi volt abban zsenialis, hogy ott hagytak a kiscsajt, B-Type filmekben ezer meg hasonlo ilyen van, bar lattam mar ennel legalabb jobb otletet is.
Akart csinalni egy Ponyvaregeny tipusu filmet, amit ez a film meg sem kozelitti. Egy kozepesnel kicsit jobb film ,semmi tobb, az elejen egy-ket jo dumaval.
Az hogy a semmirõl beszélnek: hát mit vársz az üres fejû libáktól?
És meg van az értleme a dolognak, növeli a feszültséget.
Az elejen meg jo szovegek voltak, de onnantol hogy megjelentek az uj nocskek, hihetetlenul ellaposodott a film.
10 perces csicserges, piteeves kozben a semmirol, es sorolhatnam.
Kész, szétröhögtem magam rajta. 😊 Aki ismeri pl. PJ korai munkásságát, az nem lepõdik meg a filmen, ugyanolyan új-zélandi baromság ez is. Tetszett, no. 😊 7/10
The Bourne Ultimatum (2007)
Mindkét korábbi rész nagy kedvencem és ebben sem kellett csalódnom. Mesterien rakja össze a hiányzó részeket a korábbiakkal, minden a helyére kerül, és a második rész utolsó két jelenete (moszkvai eltûnés + Landy felhívása) közé is nagyszerûen, szinte hézagmentesen sikerült beilleszteni a harmadik rész elsõ óráját.
Méltó lezárása a trilógiának. 9/10
Die Hard 4 (2007)
Jó volt, szép volt, tkp. tetszett, de nem volt annyira DH-s, mint vártam. Nem a káromkodások hiányoztak, hanem az, hogy McClane sokszor inkább a saját megfeszített (akarat)ereje és a bevállalós csökönyössége miatt ért el sikereket, mintsem a puszta vakszerencse miatt. A túlzások nagyon nem hiányoztak (pl. azért a repcsis jelenetért kifejezetten kár volt), bár szerencsére pozitívan is csalódtam: a geek figura nem volt annyira geek, mint elsõre tûnt, valamint a technoblabla is teljesen logikus és hihetõ volt (IT/adatbázis szakemberként nagyon sokszor bosszant a filmekben a halandzsa, valamint a monitorokon feltûnõ kép, meg a billentyûzet verése közötti teljes differencia, de itt tkp. a helyén volt minden). Egy karakter nem tetszett: "természetesen" a Timothy Oliphant alakította fõgonosz. Súlytalan, erélytelen, nevetséges, semmi karizma nincs benne. Szvsz Hitman-ként sem lesz túl meggyõzõ.
7/10
Továbbiak, csak tõmondatokban:
- Exiled: Johnny To film, sok tekintetben hasonlít a The Mission c. klasszikusra (még a gárda is ugyanaz, bár a sztori más). 8/10
- Grindhouse: Mindkettõt eluntam kb. 15 perc után, beletekertem, aztán selyemzsinór...
Mára ennyit belõlem. 😊
Erre nagyon egyszerû a magyarázat: feláldozza magát, úgy gondolja hogy egy ilyen horderejû eset után tényleg komolyan veszik majd a rendcsinálást.
-----------------------
8/10
imdb adatlap
Hát nemmondom, nem sokkal gyengébb a Hot Fuzz-nál, fetrengtem rajta jópárszor, bár jellemzõen az elsõ fele sokkal jobban bejött mint a végefelé (mivel nem vagyok zoNbifilm fan). De a kis közjátékok, a beszólások, a karakterek, az apró poénok mind a helyén voltak, kibaszottjó kis múvi ez 😄
Van még film amiben ez a két pöcs játszik?
Alah Alik Ya Sidi!
Nálam az év filmje.
10/10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
De pl: én egy percet nem unatkoztam rajta. Kevés benne az akció? Hát a Kill Bill egyen kívül az összes QT filmben kevés akció van.
A párbeszédek is jók voltak: pont így beszélhetnek az ilyen üres fejú füvezõ piáló kis nõcskék. Pon így és pont ilyesmirõl.
Akkor a szokásos utálások is jók voltak.
Kurt Russel remekül játsza el Kaszkadõr Mike-ot.
Voltak benne jó kis poénok is.
Akkor ott volt a seriff, ami remek jelent volt. Meg még sorolhatnám.
Az is zseniális volt, hogy táncol az ember idegein a film, idegesítik a nõcskék, várja, várja hogy jöjön már Mike. És amikor jön hatalmasat szól.
A film közepén lévõ balesetnél rendesen felugrottam a székbõl.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A Planet Terror szerintem rosszabb. Vagyis, nem jöttek be a zombik, meg a zombis filmek sem. (mondjuk 7/10)
De a Halálbiztos szerintem remek lett.
4/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az utolsó snitt óriási volt.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nagyszeru filmje, mint a Halalsoron.
Pisz van es lav.
U.I.: BD akkoris egy nagy baromsag a vege fele 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Biztos nagyon nehéz lett volna pár hsz-szel lejjebb olvasni a klip alatt:
"the song is J-Squad ttbz anthem"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.