[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
tessék:
- Helena Bonham Carter vagyok, írd alá ezt a papírt! Köszi-puszi.
- John Connor vagyok, bevetésre megyek. - A picsába, mindenki meghalt, de én nem, irány a főhadiszállás! - Jó ez a tengeralattjáró, csak alig van hely. Hogy mi? Van egy végső tervünk? Majd én véghezviszem, adjad ide azt a flessdrávjot öreg!
- Marcus vagyok és meztelen, irány...arra! - Hm, város, hm, ember gépágyúval. Naaaa, ne lőjjél bazmeg!
- Kyle Reeves vagyok és gyere velem, ha élni akarsz!
- Szevasz Kyle, mi az ott, rádió?
- Az, de nem működik
- Add ide a forrasztópákát, majd megjavítom. - Na, kész is, de ki ez, aki dumál?
- John Connor vagyok, az ellenállás, ha ezt hallottad, akkor te is az vagy. Ne aggódjatok, van egy végső tervünk, úgyhogy vegyétek elő a dugisört, vágjátok le a malacot, mert szétrúgjuk a gépek seggét és eljő a kánaán.
- Ez az Marcus, keressük meg Connort!
- Nem, nekem a másik irányba kell mennem! Mi ez a hang? Robotok? Taposs a gázra, öcsi!
- Neeeee, Márcus, elkaptak a robik, elvisznek kurvának, segíts!
- Megyeeeeeeeek! - Hm, szevasz csaj, háttekivagy?
- Szasz, fú de dobog a szíved! Elviszlek Connorhoz, jó-e?
- Jó, menjünk! - Háemmegmi itt a lábamon, rámugrott egy mókus? (BUMM)
- Connor vagyok, te meg gép!
- Dehogy vagyok gép!
- Óóóóó, dehogynem!
- Bazmeg, tényleg!
- Meghalsz!
- Nem akarok, de a csaj sem akarja, biztos meg fog menteni!
- Bizony megmentelek! - Bújjunk el emögött a szimpla a fal mögött, itt nem tudnak lelőni. Sőt, lefekszek a földre, addig te fuss el.
- Jó, elfutok. - Ó bazmeg, megint ez a Connor gyerek, na most megmentem, biztos megköszöni!
- Kösz! Szóval tényleg meg akarod menteni Reeset?
- Persze, robi vagyok, ezért nem lőnek le a robik, megyek is!
-Ez az, menj. Itt ez a telefon, majd hívjál, ha bent vagy! - Mi? Fel akarják robbantani a skynet bázist, de ott több ezer ember van! Connor vagyok öreg, bazmeg, én vagyok a megváltás, de lőjenek, elmegyek oda!- Na itt vagyok, Marcus, benn vagy?
- Benn vagyok, meg vagyok, de képzeld, minket átbasztak! Van valami chip a fejemben, engem a skynet irányított, azért jöttem ide. Várj, kitépem a chipet! Meg is van, de a tengeralattjárót szétlőtték, mindenki meghalt! Na mindegy, gyere be, rúgjuk szét a seggüket, meg vigyed innen a Kyle kölköt!
- Már benn is vagyok, húbamzeg, ez itt Svárcönegger. Na, ne dobálj öreg!
- Ereszted el Connort! Na, ne szúrd át!
- Átszúrtak Marcus, mi lesz?
- Neked adom a szívem!
- Hát figyelj, nekem feleségem van...
- Nem úgy, te hülye!
- Jaaaa, akkor adjad!
Ende, fin, konyec