Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
1408

Nagyon jó......érdekes volt....és végig lekötötte a figyelmemet... 😄
Amikor azt hittem hogy ez a vége kicsit csalódott voltam, hogy ennnyi, ez a befejezése egy jó filmnek? és erre bumm mégsincs vége 😄 elég klisés lett volna... 😄 10/8

Death Note

Az anime-rõl nem szólnék mert nem az a hely. A filmet angol felirattal láttam és lehet hogy azért mert ismertem a történéseket nagy rész megértettem a beszédeket .D Voltak komolyabb eltérések az eredetitõl, de nem vészesek 😄 Jó adaptáció volt. 10/7

Aranypolgár

Hát õ nemtudom....Fura volt....talán ez jó szó rá....én nem láttam benne semmi extrát, de mégis lekötött és élvezhetõ volt......nem értékelném, mert nemtudom mennyit adjak rá....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mr Brooks

Semmi extra, egyszer nézhetõ. 6/10

AntiHero
Planet Terror

10/8

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

desigo
Felkoppintva 7/10

Egyszer nézhetõ vígjáték.Én bele tudtam élni magam a srác helyébe 😊
SötétBarom
The lookout

Memento erõs koppintása, kicsit más jellegû sztorival, tinédzserkompatibilis karakterrel.. Egyszer nézhetõ..

6/10

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Challanger
Én tudom értékelni: 10/9
bigapó
Jim Carrey ismét hozta gumiarcát és zseniális színészi tehetségét. Nagyon jót lehet rajta nevetni, kellemes kikapcsolódás😊

The Matrix has you...

REALista
Lemony Snicket - A balszerencse áradása
9/10

Nagyon jó film nagyon jól eltalált színészekkel.Minjdenkinek csak ajánlani tudom!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kandurex
Planet Terror

na ez akkor szarság volt, h hihetetlen, ez a Rodrigez betegebb, mint Tarantino

nem tudom értékelni :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[Jakuza]
Wing Commander (1999)
8/10

Bar mar ketszer lattam, azt kell mondjam hianyolom a jo Sci-fiket es kellene par hasonlo darab mostansag is.
Ahhoz kepest, hogy 1999-es nem erzodik rajta egyaltalan, hogy kozel 8 eves a film, rengeteg nagyszeru effekt van benne, ami mostansag is megallna a helyet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Riddick21
"Robert Rpdriguez kúrva jó filmeket csinált eddig is"

Nekem maga az érzés, hogy ezek az emberek élvezetbõl csinálják a filmeket és nem csak futószalagon szállítják a rutinmunkákat, már megéri, hogy vitába keveredjek akármilyen bohóccal! Még többet is. Persze, tudom, hogy a profit viszi õket is, de meg lehet nézni, hogy mégis mivel vannak tele a filmes fórumok, legyenek akár off, akár online-ak: mindenki beszél QT-ról és RR-rõl, még ha nem is szeretik õket mindenhol (ami egyáltalán nem baj)...
Mindemellett egyszerûen semmibe nézni és ócsárolni a munkájukat egy gép elõtt ülve: nekem ez egyszerûen nevetséges. Kijár nekik a tisztelet, szerintem ez minimum, amit el kell ismerni...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Tatyla
Nauszika - A szél harcosai

Hayao Miyazaki anime,ugyhogy no comment 10/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PetruZ
"...ha az alapanyag akárcsak egy kicsit is kétséges minõségû lenne, de persze nem az."

Miért / mitõl "persze"? <#confused> Ez azt is jelentené, hogy a kitûnõ alapanyagból csak kitûnõ filmet lehet csinálni? Ugyan már... 😉

Az õszintét megvallva, én nem nagyon vagyok oda FM stílusáért, nekem kicsit egyszerûnek, felszínesnek tûnik (a Dark Knight Returns-ból olvastam párat (egyáltalán nem vagyok Batman-os, csak a kezembe akadt 😊 ), meg a 300-at, ill. láttam a Sin City-t és a 300-at), ahhoz képest, hogy szerintem nála nagyobb formátumú, jobb írók is vannak a piacon. Azzal, hogy hozzányúl bizonyos régi témákhoz, klisékhez és felkavarva, letisztítva, sallangoktól megfosztva újratálalja õket, az szerintem inkább rövidtávú, populárisabb, még ha akadnak jobb és tisztelgõ bólintásra érdemes pillanatai is. A középszerû, átlagos rajzolóknál, íróknál mindenképpen jobb, de szerintem csak karcolgatja a lehetõségek felszínét, nem mer belevágni. A képregényei, dialógusai jól filmesíthetõk, kellõen elõ vannak rágva, de a kínosabb témákat felszínesen elintézi.
Viszont szerintem pl. Garth Ennis Preatcher-je, vagy Punisher (v5)-je, vagy Warren Ellis Transmetropolitan-ja mindenképpen jobbak nála. Ha ezekbõl valaha film készülne, fõleg az utóbbiból... hajh! 😊 De nem lesznek, nem lehetnek, mert baromi mélyen beleturkálnak a mocskos dolgokba, és esetükben nem a tálalás a látványos, hanem hogy húsbavágóan igazak. Ha mégis megpróbálkozna velük valaki, annak biztosan zanzásítás - és bukás lenne a vége... 😊

Szóval szvsz a Sin City szép, jó, látványos, de tartalmilag nem látok benne semmi olyan igazán kiemelkedõt, amiért a földre kellene borulnom elõtte. Az viszont igaz, hogy a rendezés (semmi bajom Rodriguez-zel, kedvelem) és a szereplõgárda piszok jó. (Anno, azt hiszem, 7/10-et adtam rá itt.)
Bucser
MIlyen furcsa hogy vannak dolgok amiben egyetértünk😊

Pl ezzel a postal igen😊

Robert Rpdriguez kúrva jó filmeket csinált eddig is. A gyerekfilmjei meg a maguk nemében jól megvannak csinálva. Csak fel kell fogni, hogy nem felnõtt fejjel kell nézni. (pl kedvesem 7-8 éves húga imádja õket)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
En direkt nem is irtem neki valaszt. Nem erdemes hidd el nekem.

Sin City-s dologall meg 1-et ertek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Riddick21
Pfff... Te jóságos szent habakukk...
Mikor már úgy érzem, hogy nincs lejjebb, te mindig meglepsz valamivel.
Mi a baj a Sin Cityvel?
Leírnád?
El Mariachi-t láttad? Desperado is szar?
Ó édes istenem, de magyarázol másnak, hogy "iq-t kellene önteni a fejébe"? Azon túl, hogy odab@szósan kõkemény szöveg, veszem a bátorságot egy közbevetéshez:
A Sin City a valaha elkészült legprecízebb képregényfilm, ami még mindig bõven jelenthetné, hogy szar, ha az alapanyag akárcsak egy kicsit is kétséges minõségû lenne, de persze nem az. Ráadásul a filmet inkább rendezte Frank Miller, mint Rodriquez, utóbbi direkt kérte is, hogy a nevét ne (vagy csak másodikként, nem emlékszem pontosan) tüntessék fel a stáblistán. Tehát precizitás: ha a filmet fikázod, a képregényt fikázod. Többet nem is tehetnél azért, hogy kutyának (se) nézzelek, egyáltalán: fogtál már a kezedbe Sin City (vagy bármilyen Frank Miller) kiadványt?
Dehogy fogtál. Fogalmad sincs, hogy milyen, csak hõbörögsz össze-vissza, válogatott baromságokkal traktálva a népet.
Ha csak egy ember is kihagyja az igénytelen véleményedre alapozva akár a Bourne filmeket, akár a Sin City-t (vagy bármit), én máris felakasztanálak.
Ne zavarjon, hogy ha Rodriguez -akit látom szeretsz fikázni- filmet készít, akkor az esetek túlnyomó többségében (lehet, hogy mindig?) õ vágja, szerzi a zenéjét, felvállalja a teljes audiórészt, fényképezi, meg amit csak akarsz. Az egyetlen a nagy nevek között, aki a teljes filmet a nyakába veszi, mindent õ csinál. A Sin City pedig forradalmi technikával készült, amiért szintén RR a "felelõs". Plusz gondolom mennyi kivetnivalót lehet találni Willis, Rourke, Owen, Wood, Del Toro és a többiek játékában...
A Sin City egyszerûen tökéletes.
De te... <#lama>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

AntiHero
Maga a történet is. Na meg a képi megjelenés. Eszméletlen jó kamera állások vannak. Stílus.

[Jakuza]
Mi tetszett neked benne ?

Azert kulonbseget kell tennunk QT munkai kozott, mert bizony azok kozott is akad par gyenge alkotas szvsz.
Szerintem ha nincs ez a nagy mediafelhajtas a Kill Bill korul, most sokan azt mondanak ra, hogy egy kozepes alkotas, nem tobb.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

AntiHero
Kill Bil 1 10/9
Kill Bil 2 10/7

Összesen (mivel gyakorlatilag 1 film) kb 10/8😊

Nagyon tetszett az elsõ rész, a második már annyira nem de nem volt rossz.
Szeressük a Tarentino filmeket nagyon.

MA még megnézem a Planet Terrort ha az is lesz olyan jó mint a Halálbiztos akkor E örõ, e bódottá!

Akkor írd így. Egyszerû.

DoctorJohnson
"SZERINTEM jó nagy kalap szarok voltak"
"NEKEM kurvára nem tetszettek"

Tadaaaaaaaaaaa, máris tisztul a kép, nem? Csak logikus értelmezés kérdése. Ha vkinek vmirõl véleménye van, akkor az a SAJÁTJA, nem pedig általános vélemény, EGY személynek nem lehet általános véleménye, jól is néznénk ki 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

DoctorJohnson
hagyjuk, IQ levet kéne önteni a fejedbe, hogy megértsd

A

"jó nagy kalap szarok voltak"
és a
"nekem kurvára nem tetszettek"

két különbözõ fogalom!

Sephi
1. Anyukam mar nem el , ugyhogy amugy is kihagyhattad volna , bar a szerencsetlen szoert nem igazan erdemeltem ki.
2. Ez akkora marhasag amit leirsz hogy mar faj. Sting az zenet ir , nagyon eltero stilusban de megis mindig ott van benne. Attol hogy Rodriguez gerek filmeket alkotott attol nem "gagyi".
3. Attol hogy neked nem teccet a Sin Cityt meg a Mexicoi , megint nem jelenti hogy rossz filmek voltak , sot minda ketto elismert alkotas volt a piacon nagyon nagy budzseval.

Itt arrol van szo hogy magadbol indulsz ki es tul erzekeny vagy. A szerencsetlen beszolas messze nem eggyezik meg egy kiados anyazassal plane ebben a helyzetben amikor josz es azt mondod hogy a Sin City szar.

En nem tudom hogy lehet valaki annyire rosszindulatu mint te, hisz latom alig varod hogy bepofazz valakinek es megsersd a masikat.

Szegyeld magad , ha ki a akarsz tunni akkor nem jo helyen teszed mert itt nem ertekelik az ilyet mint te.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Z
"Jake Gyllenhaal ismét bebizonyította, hogy van keresnivalója a vásznon!" --- szerintem a Pókember sorozatot jobbá tehette volna Tobey Maguire helyett.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Zodiákus - 9/10
Teljes jó film, csak annyi az egyetlen hibája, hogy 158 perc, ez már nem az én kategóriám!

Jake Gyllenhaal ismét bebizonyította, hogy van keresnivalója a vásznon!

Utolsó napok - 1/10
A filmet Kurt Cobain viharos életének utolsó pár napja ihlette. Az elsõ háromnegyed órán áteröltettem magam valahogy, de nem bírtam végignézni annyira semmi nem történt benne...
Azt viszont meg kell hagyni, hogy Kurt Cobain nem semmi figura volt! Iszonyatos, hogy mennyire zülött alak volt! Csak ezért akartam megnézni a filmet, de nem azt kaptam, amit vártam!
DoctorJohnson
1. Anyukádnak vajmi kevés köze van az egészhez, így õt most kihagyom a szórásból, de a "szerencsétlenekre" most minimum valami olyasmit érdemelnél, node hagyjuk
2. Ha most pl. Sting teljes mellszélességgel kiadna 3-4 death metal albumot, jó nagy marhának tartanám. Maradjon már annál amiben jó (vagy csináljon olyat amit a rajongói is lenyelnek, mert egy death metal albumot valszeg nem igen kajál be a világ Sting-szeretõ része) Nemtom, tudod-e követni a hasonlatot?!
3. A gyerekfilmei elõtti mûvek pedig: "volt egyszer egy mexiko" és a "sin city", mind egy jó nagy kalap szarok voltak, akárki is ment a falnak ezektõl a filmektõl, nekem kurvára nem tetszettek. A faculty még csak-csak elment, de ezen filmek elõtt utoljára 1996-ban csinált pont Tarantino-val közösen filmet, ami még "igazán rodriquez"-es volt (From dusk till dawn).

Sheltem
The Fountain(A forrás) 9/10... Hááát depressziós idõszakban nem ajánlott megnézni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

REALista
Mr. Bean nyaral
3/10

Hát ez nagy csalódás volt...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sephi
Miert vagytok ennyire szerencsetlenek? Azok GYEREKFILMEK amik GYEREKEKNEK nagyon izgalmas.

Attol meg hogy nektek azok nem teccetek nem jelenti hogy azok gagyi alkotasok.

Mas ervelest kerek mert ez nem all meg.

sweech
Kémkölykök, Cápasrác és Lávalány, pl.

Sephi
"de értékelem Rodriquez "visszatérését" a sok gagyi alkotása után."

Igen? Es melyek azok?

[Jakuza]
Stardust
7.5/10

Jo kis mese, bar kisse nehol tul sok az omlenges, viszont ezt ellensulyozza a nagyszeru latvany es a sokszor megjeleno humor.
Mindenkeppen erdemes megnezni.

ProGabe
hát a jó színészi játék QT-nál az alap 😊
õ tud a legjobban színészt vezetni.e felõl nincs kétségem.figyeljétek csak meg egy átlagos snitt hosszát:sokszor 10 percekig semmi vágás,természetesen egy darab hiba nélkül(legjobb példa a 4 szoba vége,az valami eszméletlen)!ez a színészet,és a rendezés csúcsa!
persze ehhez hozzá tartozik,hogy egy barátok közt szintû szövegeket nem lehetne így elereszteni...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
szvsz a párbeszédek nem voltak ütõsek viszont a színészi játék és persze az abszolult 10 / 10 zene ami vitte a Death proof -ot a vállán...a planet terrort ma este 9 kor nézem 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
dettó,de tényleg 100%-ig így gondolom én is 😊

talán még annyival kiegészíteném,hogy a sok Tarantino párbeszéd most már kevés ahhoz,hogy elvigye a filmet.mert azért még mindig ott tartunk,hogy ilyeneket csak QT tud írni(nem érdekelnek azon vélemények,miszerint nincs bennük semmi extra,NEKEM és millió másik embernek van).igaz,ezek messze-messze elmaradtak az elõzõ filmjeitõl,de még így is ütöttek 😊

Planet Terror

hát ez tényleg akkora híg f.s hogy már jó 😊 a zene tökéletes volt,és a csajok nem keveset dobtak ezen a filmen is 😛 8/10

Grindhouse(sikerült úgy néznem mintha moziban tettem volna mindezt,egy kis kaja-készítõ szünet/nézés közbeni evés volt beiktatva 😊 összességében: 9/10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DoctorJohnson
Planet terror - 6/10

Számomra semmi extra, a zombi filmeket nem nekem találták ki, 5 pontot kapott volna, de értékelem Rodriquez "visszatérését" a sok gagyi alkotása után. Azért voltak benne "visszaterekõs" jelentek. 😊

Szerintem alapból iylenkor az ember arra gondol,hogy meneküljön..én sem biztos ,hogy lefékeztem volna,ki tudja,mi van annál a fasznál a másik kocsiba..(Aknavetõ,gépágy xD)

http://videodrome.freeblog.hu/

Sheltem
Apocalypto 10/10 Pontosan azt nyújtotta amit vártam tõle , se többet se kevesebbet, nekem hiányérzetem se volt a végén.

A forrás-t ma fogom megnézni a feléig jutottam tegnap sajnos, eddig nem nagyon értem mi is a mondandója/cselekménye, hogy õszinte legyek 😊 A látványvilága nagyon bejön,az elvont zene alatta szintén, van egy olyan érzésem, hogy hatásosabb lenne ez a film ha éjjel nézném.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

magus
nézd meg a forrást... vagy 25x...

Davidus
Death Proof

a film elsõ fele nekem kicsit unalmas volt érdekes karakterek és párbeszédek nélkül -2 pont
a második fele ennek pont az ellenkezõje +0,5 pont
Kurt Russel amit az utolsó negyed órában elõad az 10/10😊
botrányosan jó ahogy vége van😄 +1 pont

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az üldözõs jelenet kicsit felbaszott mert a csajok simán lefékezhettek volna de ezek csak nyomták a gázt😛 -1 (nagyon idegesített)

8,5/10

V9ykn8_TZL0

Istencsászár
Resident Evil: Extinction

Számomra mind a három rész egy kicsit más volt lényegében. Elsõ amolyan kommandós felfedezõs, míg a második ereszd el a hajam akció, és a mostani magányos "utazó". A legjobban a második rész tetszett, talán a Nemesis miatt is, de látványra is.

Ez a rész is nagyon jó lett, bár nem oly akciós, de mégis van benne minden, épp elég. 1-2 részlettõl eltekintve ami nekem személy szerint sok volt vagy túl sablon volt -2 pont.

8/10

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zaki
Holiday

7.5/10

Kellemesen kikapcsolódtam 2 órára.

zaki
😄DD

Davidus
Planet Terror

<#idiota>/10

V9ykn8_TZL0

Sephi
A elso jo volt , a masodik tomegszerencsetlenseg es a harmadik a elso szintjen egy fokkal foljebb van.

Ja, hogy te nem itthon vagy?! 😊
És egyébként #33625?

[Jakuza]
Ez mitol volt annyival jobb mint az elozo ketto ?
Szerintem arnyalatnyi a 3 resz kozott a kulonbseg.

Sephi
Nem tudom mert en moziva neztem.

SötétBarom
Melyik verziót érdemes leszednI?

szerencsére felénk igen jó mozik vannak, ezért a filmek jelentõs része nem jut el a vászonra :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;