Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
8/10
Ez egy igen eltalalt film.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
spoiler nélkül: a kórházig még érthetõ lett volna, onnantól viszont egy baromság és nincs értelme, teljesen meg lett kavarva az egész. szerintem idõpocséklás volt megnézni, de valakinek biztos tetszik majd. én a promónak dõltem be, az alapján jónak tûnt. kár érte. mondjuk Stephen King könyv az alapja és ezek általában "szar" filmek, tisztelet a kivételnek, pölö Sorvadj el.
The Matrix has you...
ui: az orális szex nem biztos, hogy elterjedt volt abban a korban, csak Mel Gibson agyszüleménye volt, hogy rakják be. Ha mégis így volt, akkor majd megkövetem Gibson bácsit. Szerintem "barlangrajzot" errõl nem találtak...
humorbonbonnak jó volt.
The Matrix has you...
Na most kerdem en. Mivel volt ez rosszab mint az elozo ketto? SEMMIVEL! Sot az elso es a harmadik a legjobbak es aztan a masodik. Egy kellemes vicces vigjatek (Roman Polanski😄DDDD) amit siman meg lehet nezni moziba is.
En jokat kacagtam es nem zavartak a klisek 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ettõl függetlenül szerintem nem éri meg kihagyni, mert tényleg, a maga nemében szép film. Csak ne várj túl sokat tõle.
Azték nyelvet ismerök meg elönyben! 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Verdák(még csak most láttam ez van) 9/10
Pókember 3 Látvány 10/10 Film 2/10
Mission impossible 3 6/10
Ma meg megnézem terveim szerint az Apocalypto-t ugyanis a 2 utolsó film után amit felsoroltam végre meg akarok nézni egy remélhetõleg jó(nem csak látványos) filmet is <#kacsint>#kacsint>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
De arra tisztán, hogy kiszámítható, unalmas film volt.
És megijednem sem sikerült igazán. A parás jelenetek nálam nem azt jelentik, hogy nini, ott egy ember, kimászik az ablakon, vaj mit csinálhat? HJAAAJ, KIUGROTT! de megrémültem. 😊
Szinte minden jelenete már ezerszer látott klissé volt. Valami bajom volt a logikájával is, de szerintem az csak amiatt, mert a végét több féle képpen is lehetne értelmezni. Nem tudom.
Nekem nagyon nem jött be. Egy horrortól nem azt várom el, hogy bealtasson.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
szerintem 😊
Nekem a 3. Bourne is tetszett! Bár már elégé olyan érzése van az embernek hogy már az utolsõ bõrt is lehúzzák a storiról!
Bourne rejtély
Bourne csapda
8/10
könyvben jobb volt
Zene nélkül mit érek én?
BUDA > miskolc.
Már régóta szúrja a szememet,de most végre megkérdem:
Kinek az ötlete volt a banner alatt a jippikájé madafa és hogy jön ez ide?
ON
Zene nélkül mit érek én?
Nem tudom, miért szidták annyira.. nekem nagyon bejött. Jó volt nosztalgiázni kicsit. 😊 Mondjuk April fiatalságával nagyon nem voltam kibékülve, de hát semmi sem lehet hibátlan.
Csakúgy mint az új Resident evil
mind2 7/10
http://videodrome.freeblog.hu/
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Természetesen csak azok írjanak, akik mind a kettõt látták már. <#vigyor>#vigyor>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont Don Cheadle játéka nagyon tetszett.<#worship>#worship> És ahogy elnéztem a filmográfiáját (így írják a filmes munkásságot? 😄) jó pár értékesnek tûnõ filmjét kihagytam. 😞
Jah, és a "csúzliszájú Aerosmith énekes-lány-elf-Liv Tyler"-t se csíptem. Viszont Sutherland üde színfolt volt, mégha csak olyan rövid idõre is.
8-ast azért nálam is megkapja, mert a film maga elég jól sikerült.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
BUDA > miskolc.
Adam Sandler, Don Cheadle (dráma)
User Rating: 8.0/10 (11,177 votes)
nekem is tetszett
Egyszerûen mindegyikõtök be van szûkülve,és csak a saját maga véleményét nézi.Fogadjátok el már másét.I.C.Ram-nak sem azért írtam,hogy hülye,mert nem tetszett neki a Death Proof.(amit én imádok)Hanem azért,ahogyan írt róla,meg QT-rõl.Vitatkoztok itt ízléseken meg sértegetitek egymást.Mindegyikõtök más filmszemléletet képvisel.Haggyátok rá.Észérvekkel lehet vitázni,de egymást sértegetni tök felesleges.Akkor van gond,amikor valaki,mint a hótbarom,beront ilyen szöveggel,hogy túlhypeolt majom stb.
Én úgy kb.2 évvel ezelõttig a szokásos magyarországi színvonalon voltam filmes téren...Amerikai pite,meg Német pite,jeeeeeeeeeee!<#idiota>#idiota>
2 és fél évvel ezelõtt kezdtem el járni egy másik fóürumra,ahol elkezdtem olvasgatni a filmes részleget,és elkezdtem érdeklõdni komolyabban a filmek iránt.Irogattam,nézegettem filmeket,fõleg a populiárisabb irányvonalat.Az igazi megvilágosodás az a nyári nap volt,amikor megtekintettem a két Kill Billt.24 órán belül kétszer mindkettõt.Na,ott kezdtem el behatóban filmezni,és ott lettem QT fanatikus!Megnéztem a többi filmjét,Ponyvát 8*,a két Kill Bill 6*,Reservoir 4*,Jackie Brown 3*,Death Proof 5*..elkezdtem nézni a komolyabb filmeket,Keresztapa-t(még ha nem is a legkeményvonalasabb,a nagyátlag már ezt is hót unalmasnak találja...)stb..azóta rengeteg élménnyel gazdagodtam,van már 118 eredti DVDm,filmes blogot írok stb.
Nagyon szeretem a komolyabb filmeket,de továbbra sem vetem meg a blockbustereket,remekül szórakoztam a TF-en is,Csúcsformában 3-on is.Nem azt várom tõlük,hogy jók legyenek,hanem hogy szórakoztassanak.Csúcsformában 3 Rottentomatoes-on 20%-on áltt meg.Kritikai szempontból kb annyit ér..nulla újdonság,történet..de szórakoztató!!!(ellentétben a TAXI 4-el,na az rossz😊.Vagy a Resident Evil 3..dettó.De szórakoztató!Soha nem adok ilyen filmeknek 7-nél többet,nekem az a választóvonal kb,odáig mehet el egy nulla eredetiség film..
Az a lényeg:Mindenki,aki filmet néz,azért nézi,hogy szórakozzon,vagy éppen komolyabb filmeseknél,hogy elgondolkozzon a filmen,egy élménnyel legyen gazdagabb.Nem lehet mindenki véleményévél egyetérteni,nem is muszály,de normális keretek között is meg lehet tárgyalni,és ki tudja,lehet,hogy az a gyerek,aki most Túlhypolt majomnak nevezte QT-t,pár év múlva elismeri a tehetségét,mert lát egy olyan filmet,ami annyira megfogja,hogy komolyabban filmezzen,és észérvekkel támassza alá,hogy mi tetszett neki egy filmben.Na,én szóltam.)
http://videodrome.freeblog.hu/
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Amikor megnéztem a Halálbiztost, azt mondtam, hogy ez az a film, amit a következõ két évben legalább huszonötször meg fogok nézni. Majd a napokban megtekintettem a Terrorbolygót, és csak annyi jutott eszembe, hogy bezony, tévedni tényleg emberi dolog. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Velemenyem szerint a 3 resz leggyengebb tagja.
0 tortenet. Meg szerencse, hogy neha van par humoros resz, mert kulonben a nezo elaludna.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Élõ meccs közvetítésén nem egyszer, nem kétszer, nem háromszor láttam olyat, hogy utolsó másodpercekben nyerik meg ameccset egy touchdownal vagy egy 2 point conversationnel. Olyat is láttam már, hogy a 2. számú irányító egy sérülés hozományaként kap esélyt a csapatnál és kúrvára beválik és utána elviszik más csapathoz. (csak hogy a legfrissebb ilyet mondjam Matt Schaub, vagy Joey Harrington)
Alternatíva tudom jól mit jelent ez a szó: Más lehetsõgé választása. De még midnig csak szóvadáaszatot tartassz ahelytt, hogy érdemben reagálnál a HSZ-re. A személyt próbálod megsemmisíteni a vélemény megváltoztatása helyertt.
érveléstechnikában 0 vagy barátom.
Csak 3 dolgot mondanék a filmmel kapcsolatban:
1.lelõném azt aki ilyen filmeket ad ki
2.bármi is legyen benne,azért végignéztem
3.egy idõre elég az ilyen filmekbõl (aki ismeri,tudja mirõl beszélek)
Zene nélkül mit érek én?
Ám abban biztos vagyok, hogyha úgy írtam volna, hogy te szánalmas büdös cigány, egy nagy balfasz vagy, és lesüllyedtem volna a szintedre, akkor biztos válaszoltál volna rá, ám a kultúrált beszélgetés neked nem bejövõs.
na mind1, megyk tollasozni...
Érdekes, de nekem a második rész is nagyon nagyon tetszett. A predator-könyveket is imádom!
A Tranyót én is lehúztam, de más okból. Én ELVÁRÁSOKKAL ÜLTEM BE. Mikor itt van a Transformers The Movie 1986-os kiadás (rajzfilm) DVD-n, és az összes régi sorozat VHS-en, képregények, egy rakat bábu, mert gyûjtöttem õket a kis zsebpénzembõl, meg a húsvéti lóvéból, Lutra album, stb.
És akkor beülök egy olyan filmre, amiben nincs MÁTRIX!!!!! Nincs Ultra Magnus, nincs Hot Rod, nincsenek Dino Bots!!!!
Nincs Megatron, helyette valami Predator van. Nincs ULTRAMEGAGIGA BRUTÁL ÁGYÚ MEGATRON VÁLLÁN, nincsenek iszonytató lézerágyú hangok. És Bumblebee nem VW Bogár, hanem egy Camaro...
Az poénok se nagyon ülnek. De ez szubjektív, nem kicsit nagyon. Sajna nem tudtam nevetni egy poénon sem, bár egyiken mosolyogtam (MEGATRON, as they call it...).
Két jó kis review: EGY
KETTÕ 😊
Az eredeti hangok közül egyedül "Optimus maradt meg".
Starscream eredeti hangját adó Chris Latta 45 évesen halt meg 94-ben. RIP!
Megatron hangját Hugo Weaving (Agent Smith a Mátrix sorozatból) adja.
Persze volt hibája a réginek is egy rakás, de azért lehetett volna közelebb. Ott volt egy rakás robot, meg néhány ember, itt volt egy rakás ember, meg néhány robot. De majd a folytatásban biztos bemutatják a többieket is. A harmadik, vagy negyedik részre pedig az egész palettával találkozhatunk. <#idiota>#idiota>