1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stargatelost
    Nah, úgy döntöttem ma gyötröm magam egy kicsit, megnézem az Anakonda 3-4-et :D :D Az első rész szerintem simán jó JLoval, sokszor újranéztem régebben. A második már annál szarabb, de akkor jöjjenek az igazi gyöngyszemek:

Anaconda III - The Offsrping

the hoff színre lép! jeeee! dévid hasselfoff keménykedését annyira nem lehetett komolyan venni, mint a magát a filmet sem. Első mínusz pont már rögtön az első képkocka. Dzsungel helyett valami kis madárcsicsergős túraerdő. Kis költségvetés meg tv oké, de akkor is, ezt így miért? Mindegy, második mínusz a CGI. úúúúúristen 2008-ban ilyen gagyi animációval rukkolnak elő? Szánalmas. Nagyon gagyi volt a kígyó. Aztán a legjobb, hogy az elvileg kiképzett zsoldosok mindent eltalálnak csak a böszme nagy kígyót nem, best jelenet amikor hásselhoff a távcsövessel úgy lő, hogy bele sem néz a távcsőbe . Ja meg übergáz baki: statiszta sétálgat a háttérben
    Van azért plusz pontozás is a filmben. Egyik a csaj, aki végre nem egy agyonsminkelt cicababa, hanem igazi természetes szépség. Aztán a sminkesnek, vagy kellékesnek, vagy minek hívják az ilyet egy pacsi. A filmhez képest meglepően jól voltak megcsinálva a hullák, a belek, a vér, ilyesmik.
    Értékelés:
    2/10 (de ez csak jelképes, a film maga egy nagy nullát érdemel :D)

Anaconda 4: Trail of Blood

pfff na nem hittem volna, hogy sikerül alulmúlni a hármat, pedig bizakodó voltam. Ez közvetlen folytatása a harmadiknak, újra főszerepel is benne a szőke jócsaj. Persze most már ő a badass aztán szórja ezerrel a golyókat :D A délutáni matiné erdő megmaradt, a cgi ugyanolyan gagyi, a békafejű anakondáról meg akkor ne is beszéljünk :D :D
    Legjobb, az legelején az első áldozat, amikor letámadja az anakonda, ilyen fejet vág: kép
    A szereplők IQ-ja még az ilyen filmekhez mérten is hihetetlenül alacsony, a nullával egyenlő, mint a film. Legjobb jelenetek:
    -anakonda üldöz két embert, szemben meglátják őket hárman, majd ahelyett, hogy elkezdenének ők is futni, az egyikük egy szaros pisztollyal, mint valami idióta elkezd rohanni az anakonda felé :D :D elképesztő :D :D
    -anakonda üldözi a fegyvereseket, egyik belelő a másiknak a lábába (jah, jó mi? :D), aki így lemarad, majd szembe kerül az anakondával, és kezében a géppityuval ahelyett hogy lelőné, csak ordít mint egy idióta :D :D
    -Aztán van mégegy, csávóka benn van a házban, ami rendesen fel van szerelve, wc-vel meg mindennel, de nem, ő neki ki kell mennie egy fához, hogy csurgasson, mikor tudja, hogy kint van egy bazi nagy kígyó :D :D elképesztő mennyire hülyék és hülyének nézik a nézőt
    Értékelés:
    a csaj ezt a filmet már nem tudta megmenteni
    0/10 de inkább mínusz :D