Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Najó de hát az akciófilmektõl tényleg ne várjunk túl sokat.
Amúgy voltál már F-35-ös tesztrepülésen? Már, hogy tudod, hogy miket tud?!
En meg hol vedtem/tamadtam a Die Hard-ot?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
33468: igen bocs ez a szó volt a fejemben és a másik végletre véletlenül a szonímáját használtam😄 Szóval valahol a hideg valóvilágbeli realitás és a feltuningolt akcióképzelet között mozog.
Így akartam írni😊
btw: tök felesleges ízlésekrõl és pofonokról vitatkozni. Mást vártam a filmtõl amit kaptam. szögesen eltért. Ezért lepontoztam és megindokoltam. Véleményekrõl, benyomásokról vitatkozni meg hülyeség.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként a "realitás" és a "valóság" szó nem ugyanazt jelenti? 😊
"realitás és a valóság között mozgott"?
Amit McClane az elsõ háromban lemûvelt, na az igen messze áll a realitástól! 😊
Ha Valós akciót akarok ltni akkor megnézem a Thin Red Line-tvagy a Black Hawk Down-t vagy éppen a Full Metal Jacketet.
A Die Hard 4.0-val ki akartam kapcsolódni. de annyira nem illett bele a Die hardról bennem élõ képbe hogy zavart.
Tömören és röviden ennyi.
A Die Hard mindig valahol a realitás és a valóság között mozgott egy emberi fõhõssel. Itt McClane terminátor volt nem ember...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én ezzel nagyon nem értek egyet! Nekem tetszett a Die Hard 4.0, de ha valakinek nem tetszett, mert szerinte hülyeségekbõl állt, az miért utálná az egész mûfajt? Vagy most csak bevágtad a durcit és próbálod õket beskatulyázni? Én elolvastam Bucser véleményét, nem értettem vele egyet, de magával a véleménnyel nem volt semmi bajom. Egyértelmûen leírja, hogy mi nem tetszett neki, nem pedig csak úgy fikázgat.
A régi akciófilmeknek pedig megvan a maga varázsa/nosztalgiája ami miatt szeretjük. Nem beszélve arról, hogy pl. Schwarzi alatt elég sokat alakult a mûfaj és újdonsága miatt nem volt velük bajunk. Ha valaki ezt már megunta és reálisabb akcióra vágyik, azzal nincs semmi baj. Nekem teljesen mindegy. Ha tetszik akkor nem foglalkozom vele, ha nem tetszik, akkor meg valószínüleg másért nem tetszik. De ha valakinek a realitás hiánya miatt nem tetszik, az az õ dolga.
John Woo filmjei igen gyakran sci-fi beütésûek, vagy "meseszerûek", az emberek repkednek, kecsesen harcolnak egymással és a háttérben minig meghúzódik egy "örök ellenség, végzetes küzdelem" szál, ami miatt az egész inkább mítikus. Schwarzi pedig nem az a karakter, mint McClane, õ a robosztus és legyõzhetetlen, McClane ezzel szemben tényleg sebezhetõbb, nem úgy mint a 4. részben, szóval ebben Bucsernek igaza van. Ez kicsit tényleg megtörte a hangulatot nálam is.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
NA ja a gond, hogy a repülõgép ilyenre nem képes. pláne a vadászgép.
Az én emlékeimben nem ennyire gagyizónak élt a Die Hard sorozat ennyi erõvel leülhettem volna megnéni a vadak Ura sorozatot is, mert kb ennyire látványos és ennyire szar. Az elsõ részeknek volt stílusa. ennek szánalmassága volt nem stílusa.
( Jahh McClane kiugrik az autóból ami éppen felszállósebességen robog.. ahhan és még neki is vágódik egy másik hátuljának és még egy kurva ficama sem lesz....
Mindenkit kinyírnak körülötte csak õt nem. Ilyen kifejezett sztárolásaok egyik részben sem voltak. Mindig figyeltek arra, hogy csak nüanszokkal élje túl... itt mintha bekapcsolták volna a GOD mode-ot. túlzásba lett víve az egész.
Az elsõ 3 részt szívesen nézem bármikor újra. ezt em mert a nyílvánvaló faszságok idegesítenek. Túl sok volt belõlük... mint amikor egy komikus túl vicces akar lenni és átmegy bunkó, tapló, parasztba és a végén senki nem röhög....
A Személyeskedést drága filmkritikus úr s minden igazság hordozója meg el lehet hagyni. De ennyi erõvel ezt a filmet akár Michael Bay is rendezhette volna annyi bújtatott reklám, következetlenség és neogagyi technobuzulás volt benne...
Precision: kifejtettem már a Die Hard-dal kapcsolatos véleményémet korábban részletesen, normálisan, de maga a tény, hogy egy akciófilmet sem tudnak egyesek normálisan értelmezni és elhelyezni a neki szánt helyen, azért kinyitja a bicskát a zsebemben. Amúgy meg a srác írta elõttem (Gladiátor), hogy itt nem szerették a Bábelt.
És ugyan mind az ízlés, mind a szubjektivitás fogalmával tisztában vagyok, sokkal kártékonyabbnak érzem az olyan jellegû posztokat, mint "ízlések és pofonok, úgyhogy részemrõl ennyi". Mert ezzel vannak tele ezek a felebaráti szeretettõl duzzadó fórumok, aminek kb. semmi értelme. Úgyhogy az imént felvázolt, ócska kis gondolatmenet híveinek kellene inkább abbahagyniuk a fórumozást, lévén jelenlétük semmit nem ad hozzá a témához, hisz' a vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van.
Majd ha lesz idõm, talán nekifutok Bucser hülyeségeinek, de addig is egyik kedvencem:
"mondjuk az sem volt számomra világos, hogy mcClane hogy esett vissza a kezelõerembe a kamion cockpitjából..... ott nincs átjárás különben a kamion nem tudna fordulni..."
Jajaja... Nekem mindenesetre úgy tûnt, hogy a repülõgép éppen néhány másodperccel korábban lõtte szarrá az egész kamiont, ahol így aztán átjárás lett minden, akármi és bármi között is<#eljen>#eljen>
És a Die Hard sorozat hajmeresztõ túlzásai nem a 4. résszel kezdõdtek, sõt, nem is ebben a részben néznék leginkább hülyének a nézõt (ha nem éppen a szórakoztatás, hanem mondjuk Bucser idegesítése lenne a céljuk),hanem a másodikban. És onnantól kezdve. És tény, hogy van, akit ez zavar, de az ne a Die Hardot kritizálja, hanem az egész mûfajt, a John Woo filmektõl kezdve a Schwarzenegger/Stallone állatságokon keresztül a jó öreg Chuck Norris filmekkel bezárólag. Mindent, mert mindnek az alapja ugyanaz: kikapcsolni, szórakoztatni, látvánnyal, lazasággal, férfias meneteléssel: egy túlpörgetett Marlboro reklám az összes.
Ennyit tudni a minimum.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"Persze egy olyan helyen, ahol a Bourne Ultimatum és a Bábel sem jó film, ott min csodálkozom..."
Ha nem ismered azt a fogalmat hogy ízlés és hogy szubjektivitás inkább ne fórumozz...ez gondolat csere...ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye, unalmas, szürke lenne a világ
nõjj fel, és ha egy neked tetszõ filmet valaki leszól, ész érvékkel és az isten szerelmére, vmi stílussal mondj ellenérveket, vagy írd le hogy neked az miért tetszik, és ne az embert szidd mert õ azt mondta, hanem mondd el hogy miért nem értesz vele egyet
OMG OMG OMG!
OFF vége. PEACE!
Bazinga!
Persze egy olyan helyen, ahol a Bourne Ultimatum és a Bábel sem jó film, ott min csodálkozom...
Inkább örülnétek ennek:

Itt olvasgatva senkinek sem tetszett, nekem kifejezetten bejött, egyáltalán nem éreztem vontatottnak. Mondjuk nekem tényleg bábeli zûrzavar volt a film, mert az elején azt hittem, hogy nincsen felirat, mert hát szokott úgy lenni filmekben, hogy az idegen népek beszédeit nem fordítják. Aztán egy 30-40 perc után már kezdett idegesíteni, hogy rohadtul nem értek semmit, így megpróbáltam rátenni feliratot. És láss csodát😄
Bridge to Terabithia
Erre meg mindenki azt mondta, hogy milyen jó, meg nem is gyerekmese. Eleinte baromira untam, mint kb. a Narniat, de a vége az tényleg ütött. Még így is, hogy tudtam mi fog történni, teljesen meghatott.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
mondjuk az sem volt számomra világos, hogy mcClane hogy esett vissza a kezelõerembe a kamion cockpitjából..... ott nincs átjárás különben a kamion nem tudna fordulni...
A baromi jól sikerült elsõ részt követett egy harmatgyenge 2. rész (nekem nem tetszett) és azután pedig érkezett a 3. rész amely nagyon jól beleléphet az elsõ rész örökébe.
számomra 10/9
Indoklá ami Spoilereket tartalmazhat:
A terv grandiózus bonyolult és mégis óriási és mindent visz Danny Ocean szokása szerint és végre egy kiraboljuk a gazdagot és tönreteszsük film ami személyes érzelmekre épül és nem arra, hogy a közösség érdekei miatt lépünk a rabló útra és itt nagyon jól csinálják😊
Al Pacino jól alakítja Bank-et a többiek hozzák a szokásos formát bár kár hogy Reuben a film nagy részében nem játszik.
A Kis Kínai isteni😊 pláne mikor bevallja, hogy élete nagy mutatványa csak CGI volt😄
Amit sajnáltam (és ezért az 1 pontos levonás) hogy Linus megint az FBI-osnak öltözött szülõ trükkjével lép meg. Valamint hogy beleerõltették Benedictet.
Jó film volt kellemes kikapcsolódás az igen vérszegény Die Hard 4.0 után.
ÉS hát gondolkodtam közben hogyan süllyedhetett a Die Hard sorozat idáig. Hogy juthatott el McClane a Nakatomi Plázai fergeteges, mezítlábas, vicces, bagós, iszákos tönkrement rendõr alakja után A washingtoni reptéren történteken keresztül Jeremy Irons zseniális aranykészlet rablása után ebbe a nem is tudom mibe....
A Számítógépes hülyeségek amik egy Transformershez elmennek még jók (elvégre az egy agyatlan sci-fi). De ne is errõl beszéljünk. Hisz majd mindenkinek ez tûnik fel.
Senki nem gondolkodott el azon, hogy hiperszuper kütyövel van felszerelve minden zsoldos. mind úgy kezeli a számítógépet mintha az MIT-n végzett volna és emelett még ugrálnak is mint Wolverine az x-menben... Ráadásul valami idegen nyelvet beszélnek (ennek sem sok értelmét láttam gondoltam azért kellett, mert eddig minden gonosz zsoldos külföldi volt mind a 4 részben?)
Az F-35-össel készült jelenet egy rakás szar. Mind dramaturgiában mind technoban, (nem a látványra gondolok bár az kúrvára hollywoodi).
McClane ismertetõjegye az és mindig is az volt, hogy emberi. Nem szuperhõs aki mindent túlél. Ha kapja büntetést neki is megárt azért. A részek végén nem azért nem tud felállni mert a végsõ shodown-ban meglövi magát. Hanem azért, mert elfárad. Itt 10-20 métereket zuhan betonra, acélra, alumíniumra, betonon csúszik 50 métert, ráesik egy autópálya és McClane él. Az nem baj, hogy él. Az viszont igen, hogy nem fárad el. egy cseppet sem. a végsõ lövöldözésben úgy szedi le a 3 zsoldost mintha csak a reggeli kávé mellé nyom,ta volna be a fánkot.
Azon hogy az elején ki akarják nyírni a hacker csávót meg sem lepõdik. Még vicces kommentjei semvoltak a tûzharcok közben...
Szóval egy szó mint száz, számomra ez nem Die Hard volt. Túl sok Butaság volt benne amire SZVSz semmi szükség nem volt. túlsokat akartak és ez a szar lett belõle.
számomra ez a film maximum egy 6-ost kap, mert McClane-t jól alakítja Willis,de semmi másért... McClane már nem emberi sajnos. csak egy a terminátorok közül... (az autós jeleneteknél meg néha olyan érzésem volt mintha a Cobra 11-et nézném olyan szinten gázos volt)
szóval végértékelés számomra 10/6.
u.i.: jahh utánanéztem a rendezõnek... hát csodálkozom, hogy ilyen fos lett??? Len Wiseman rendezte... (hol van õ John McTiernanhez képest?)
2 filmje volt eddig az úrnak... Underworld és Underworld Evolution.... csoda, hogy fos lett a Die Hard 4.0? nem ... az említett két film is max közepes volt...
Anyám, de rég is láttam. megmosolyogtat a digitális trükkök kivitelezése. de emberek szerintem eszméletlen jó, még mindíg.....
10/8
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
ugyanugy bántja a szememet a golyóálló fõszereplõk és a 3x feléledõ fõgonosz bácsik és nénik is 😊
Egyébbként nem tudok cimet mondani, de láttam, nem is egyet. No meg a 24-ben vannak hajmeresztõ baromságok, de legalább a legtöbbször sima karakteres képernyõnél látod ügyködni a hackereket vagy kódfejtõket 😊
Álltalában nem szokott idegesíteni a csilli-villi számítógép csodák.. de két kivétel van: a Kardhal, és most a Transformersben az a röpke jelenet, amit ugyis elfelejtek pár nap múlva 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
máskülönben sztem ezt a dolgot felesleges felróni a hálivudi filmeknek, el kell fogadni, mint a golyóálló fõszereplõt, meg a 3x feléledõ fõgonyoszt, és a mindent kibíró alvázú kocsikat...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
(Turturro bácsit szeressük)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na az hatalmas mikor a néger srác vall! 😄
Viszont kellemesen elnosztalgiázom a filmet nézve, ráadásul a látvány sem semmi 😊 Összességben még mindig pozitiv a véleményem.
Huuuu, az ilyenen nagyon fel tudom húzni magam. Ettõl függetlenül eddig egész jó film.
Szinte gyanaz, mint a 3 évvel korábbi feldoldozás, cask más szereplõkkel... Egyszer nézhetõs, felejtõs darab. Én DVD-n néztem meg, és ez vágott volt, film megnézése után olvastam az Xpressen. Majd ha nagyon nem találok semmit lekapom a vágatlant, és meglesem. Mondjuk vér, és fröcsögés itt is volt rendesen... 😛
6/10
Hát nemtudom ez minek készült,de alig vártam már hogy vége legyen hála az égnek,hogy 70 perces vagy mennyi! Nagyon ramany,béna!! Aki teheti ne nézze meg!!
http://videodrome.freeblog.hu/
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Többekközött RESIDENT EVIL 3 kritikám is itt találató.Akit érdekel,nézze meg,aki nem az ne😊
http://videodrome.freeblog.hu/
Végig baljóslatú hangulat, plusz 10 százalék szívverés, tökéletes zene, cseppet sem hagy nyugodni. Szvsz 9/10 , ha a Hetedik 10-es.
Písz
az ál-elõzeteseket pedig nem csak õk forgatták!
Robert Rodriguez (segment "Planet Terror") (fake trailer segment "Machete")
Eli Roth (fake trailer segment "Thanksgiving")
Quentin Tarantino (segment "Death Proof")
Edgar Wright (fake trailer segment "Don't")
Rob Zombie (fake trailer segment "Werewolf Women of the S.S.")
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Grindhouse-t Amerikában rendesen egyben, fake-trailerekkel vetítik, csak Európában nem. Mivelhogy a másik kontinensen a grind house-nak nagy kultusza van, egyben is levetíthetik. Nálunk ez nem ismeretes, így nem érné meg egy filmként leadni. Nálunk a filmek 20-30 perccel hosszabbak, mint kint, de nem kapunk trailereket.