Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊))))))))
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Evvan!
Elõször is kurvára elítélem a melegeket (lehet kövezni),a film nemis kifejezetten nekem szólt.És megváltozni senki nem fog tõle,mégis jó volt látni,mennyire jól mutatja be a film ezt az egészet undorító jelenetek nélkül.
Csak azért mondom,mert egy Brokeback Mountain-t nem biztos,hogy bevenne a gyomrom.
Zene nélkül mit érek én?
Sima mezei kellemes vigjatek... par jobb beszeolassal. Igazi tipikus "meghaklak ozt jon a baba" tipusu film.
Egyszer nezheto 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Hallelújaaaaaa! Csak fény derült az igazságra!!!!!!!!!
(igazság szerint a film hazudik! A melegek borzasztó kegyetlen, gyerekgyilkos, aberrált, nekrofil vademberek)
Akkor ezek szerint Te is úgy tudtad, hogy vérengzõ kannibálok és egymásra köpködnek meg vizelnek evés után? Félrevezetõ bulvármédia, fúj!
<#heureka>#heureka>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
7/10 - jó kis film volt.Megható volt,mennyire be tudja mutatni,hogy a melegek is olyan emberek,mint mi. (I'M NOT GAY!)
A végén mi a szám címe,amelyikben azt éneklik,hogy Freedom?
Zene nélkül mit érek én?
De úgy érzem ráért ez a film is egészen mostanáig, talán legközelebb Adam.
Kevin James sztem elég karakteres lett. Szeretünk, Kevin!
Decc ól folksz.
Elég gyenge volt,pedig meg se néztem. 3/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zene nélkül mit érek én?
Most néztem meg, szerintem cseppet sem volt rosszabb, mint az elsõ rész. Jim játékát lehetetlen utánozni, de az a film se volt valami nagy durranás. Én jól szórakoztam ezen a részen. Volt egy két hangosan felnevetõs rész + szöveg 😊 6/10- nél rosszabbat én nem adnék rá, nálam megvan a 7 is.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ezen nagyot röhögtem, eddig mindenki istenítette a filmet. De a bealvós duma óriási! <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mi volt a vége? Elaludtam. 5/10
(játékkal játszott már valaki? az is hatalmas 😄)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hat nem hittem volna , de nyugodt szivvel mondhatom hogy ez hatalmas volt. Nem az a tipikusan megszokott sztory , a roszfiu nem is volt annyira rossza es maga a "csattano" is helyen volt. Arrol nem beszelve hogy a szereplok mint eletvidamak voltak es nagyon eredeti szemelyiseguek. A zene meg le a kalappal. Tehat meleg szivvel mondhatom hogy nagyon jol sikerult!
hát ez a film síxar. abszolút nem adja vissza a képregényt. csak a feléig néztem, egyszer majd ha nagyon unom magam talán végignézem, nemtom érdemes-e. eddig 2x majdnem megölték épphogy megúszta, de csak azért mert a gyilkos elbalfaszoskodta. hát lol. frank castlet 1v1-ben kinyírni! tiszta röhej. ez a csávó a marvel universe batmanje! (kéne legyen)
3/10
Kojiro ergo sum.
"Nem vagy más mint egy oximoron!" 😊
Nem sok mindent mond el a filmrõl csakúgy mint a Simpson bemutatója volt...
Asterix 3 vagy mittudom én milesz a címe!
http://www.zoom-cinema.fr/film_Comedie/bande-annonce/Asterix-aux-jeux-olympiques_2629/asterix-aux-jeux-olympiques.html
sztem úgy értékejj ahogy jólesik JÁNOZS! <#smile>#smile>
A FF meg olyannyira semmilyen, hogy tényleg csodát mûvelt vele a magyar hang.
Ilyenkor mi van? Mit értékeljek? Válasszam totál külön a szinkront a filmtõl, vagy hogy?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Thrash \'Till Death
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ford Fairlane-t elõször szinkronnal késõbb felirattal.
Mindig is utáltam Nagy Feró hangját, totál nem illett rá, de a szövegek jók voltak, viszont azok mûködtek felirattal is.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Szóval az Indiana Jones -TRILÓGIA egy "hálivudi szarfos SOROZAT"?
😄 😄 😄 😄 😄
Vagy mi van egy Ford Fairlane-nel, ami csak itthon lett kultuszfilm, éshát "nem egészen" a történet miatt? 😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Spacey 4 prezident! 😊
De mondom, a filmet az alapján tudom osztályozni, hogy akkor a megnézéskor mit érzek. És sajnos akkor, mikor azt a katasztrofális nazális valami elõtört a torkából, mint Verebes Darth István esetében, nos hát az elrontotta a szórakozásom.
Egy dolog biztos: valahogy meg kell néznem az angol váltazatot is.
Szinkronnal még nem is láttam, vétek is, Spacey hangját hallani kell!
8.5/10