[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Másik vélemény:
Coraline
Régóta várok egy jó kis animációs filmet Wall-e óta nem nagyon volt olyan ami igazán tetszett volna, egészen eddig! A Coraline esetében megnéztem egy képet és amikor láttam, hogy egy gombostűs baba(annak tűnt) van a rajzfilmben azt mondtam, oké ezt kihagyom, de aztán az imdb 8as értékelés felkeltette a kíváncsiságomat, és rohadtul nem bántam meg!
A Coraline az egyik legjobb animációs film amit életemben láttam!
Sokmindennel nem igazán tudom magyarázni miért, csodás hangulata van az egész film alatt érzi az ember, hogy a kislány az, hogy mindent megkap a kisajtó mögött amit a "szürke" hétköznapokban a szüleitől nem, hogy odafigyelnek rá egy "képzeletbeli világban" nem lesz ingyen és valami csúnya dolog fog történni itt :) Spoiler nélkül mondom, hogy számomra teljesen váratlan fordulatot vesz a film és az, hogy átmegy (az én érzékeim szerint) félig horrorba emeli ezt a filmet naggyá(alice csodaországban gondolom nem csak nekem ugrott be). A látványvilág sem semmi a filmben, szép munka egy pillanatig le nem vettem a szemem a filmről olyan jól meg van csinálva.
10/10