1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    B-13: Ultimatum
    Mióta megtudtam h lesz folytatás azóta ezt vártam. Az első rész nekem nagyon bejött, nem egy kiemelkedő történetű film, de nálam viszi! Luc Besson jegyzi mindkét rész forgtókönyvének írását, de amit, vagy inkább akit sajnálok az Pierre Morel, aki az első részt(nem mellesleg a Taken-t is) rendezte, mert hogy a 2. részt már nem vállalta. És talán ez az ami elrontotta az összképet, mert nem hozta azt a szintet amit vártam.
    Aki miatt érdekes az egész B13 duo, az Cyril Raffaelli a főszereplő, aki Hálivúd egyik legkeresetebb harci koreográfusa. Szóval a bunyók odabasznak de rendesen. A másik pedig David Belle, egy igazi francia parkour vadállat!
    Szóval igazi francia őrület, fasza bunyókkal, panel-ugrálásos parkour jelenettel. A történet azonban már silányabb az első résznél, próbálták kicsit az előző inget felvenni de hát nem nagyon sikerült.
    6/10