1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    GI Joe

Talán az idei nyár felhozatalai közül ebben csalódtam a legkisebbet (StarTrekben nem csalódtam, tőlem akármilyen s*ar lehetett volna, de még ok is lett) a Terminátor 4 trailer komor epikus filmet ígért, az lett? NEM!!
    A Wolverine szintén nem okés, a TF2-nél is csak kerestem a darkosságot, oda gyúrtak ahol az első rész is már rendben volt és ami szintén gyengus a sztori elég khm, banális.
    HP6 darkos-eksön fantasyt ígért, hogy újra sikerül megismételni a 3. rész színvonalát, ehelyett tini-filmet kaptam a pofámba 3 órába.
    Az idén át lettem baszva a palánkon rendesen a trailerekkel és a filmekkel.
    Na szóval, a GI Joe nem ilyen, ami persze nem jelent egyből pozitívumot, hisz a trailer egy bugyuta eksön popcorn-filmet ígért és hát az is lett. Történet bár van, szinte másodlagos és összedobott.
    DE az akció részek rendben vannak, a film végig pörgős, az egy-két soros poénos beszólások is egyáltalán nem gázak, sőt a legtöbben jót nevettem. Flashbackes bevágások egyáltalán nem kellettek volna, máshogy kellett volna megoldani, valahogy nem passzoltak a filmbe.
    Valahogy a Vasemberhez és a Transformerhez tudnám hasonlítani a filmet stílusra. Szóval a sztori A-ból eljutni B-ig, semmi extra, a nagy csavar csak kis csavar :-) nem vágtam magam földhöz.
    CSávók kemények, csajok dögösek, akciók pörgősek ez egy ilyen film.

Akinek nem nagyon jönnek be az egy gombnyomásra a kocsim eleje buldozerré alakul, következő gombnyomásra rakétákat lő ki dolgok, az messze kerülje a filmet. De aki ilyen hülyeségeken nem akad fenn, már csak a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Párizson keresztül történő üldőzésen ahol a kobrák le akarják gyakálni az Eiffel-tornyot, a Joe-k pedik üldözik őket a robot-cuccban, full várósi forgalomban + a film végi leszámolás a Kobrák főhadi szállásán az Antarktisz alatt
    már csak ezekért a jelentekeért megéri megnézni, mert egyszerűen dinamikusak, látványosak és nem teszik tönkre őket kamera-rángatással vagy gyors vágásokkal.
    Egy-két hülyeségen már én is mocorogtam, hogy ok ez egy "MESEFILM", de ez már túl erőltetett pl :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    emlékképek kiszedése egy halottból vagy, hogy keltáúl lehet csak parancsokat adni egy repülőgépnek
    de összességében szórakoztató film és nem sajnáltam rá a mozijegy árát, nem jöttem ki csalódva a moziból, azt kaptam az arcomba amit ígértek egy bugyuta-eksön-popcorn filmet semmi erőltetett epikusággal. Az utóbbi évek egyik leglátványosabb filmje sztem.
    Snake Eye meg kibaszott COOL lett!!