[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Akkor egy kis triumvirátus:
Crank 2: Akinek az első tetszett, annak szerintem ez is fog tetszeni. Az első 1 órában szakadni lehet a nevetéstől, abszurd és egyben pörgős is. Utána van egy kis lassulás, amely elhalványítja az első szakaszban szerzett érdemeit, de néhány poénnal sikerül fel-feldobnia a második szakaszt is. Nem tudom milyen lehet szinkronosan, de az a hangsúly, ahogyan a "Fuck you, Chilios", és a "Fucking Chilios" mondva van, szállóigei magasságba emeli ezeket a káromkodásokat. Ha lesz harmadik rész, azt is meg fogom nézni. Nem véletlen a 6.8-as IMDB pontszám, tőlem is kap egy erős hetest.
X-men Origins: Wolverine: Akcióban és látványban nincs hiány, nem sajnálták a pénzt a forgatásra. Mindkét főszereplő kihozta magából a maximumot, nekem nagyon tetszett az alakításuk. Számomra mégjobban bejött, mint az első X-men. Egy jó erős 8-as.
Az ígéret megszállottja: Aki szereti a nyugdíjba ment, de még ezt az ügyet meg kell oldanom, kisvárosi rendőrös sztorikat annak ez is tetszeni fog. Nem túl mozgalmas, igazság szerint nem is tudom mivel tudott megfogni, valószínűleg Jack Nicholson karaktermegformálása, színészi játéka az, ami mégis a székben tartott. És a végén megtörténik az, aminek megformálásához Jack Nicholson a legjobban ért :)