[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A tengerészgyalogos / The Marine
Hát ismét egy újabb WWE-s hőst láthatunk mozivásznon Jonh Cena személyében! A történetben hősünk egy katonát alakít, akit leszerelnek parancsmegtagadásért, aztán feleségével éppen kirándulni indulnak, amikor belecsöppenek a rosszba, és a csajt elrabolják. Cena barátunk utánuk ered és összehoznak egy C kategóriás filmet. A szereplők jellemzését hagyjuk, talán Robert Patrick(t-1000) neve lehet ismerős, de ő sem erőltette túl magát. A párbeszédektől legszivesebben kiszaladtam volna a világból, talán a szinkron volt hatásromboló! Az akciójelenetek ollllllyyyaaan szuppeer rambósak voltak h majdnem befostam XD aszittem az ilyenek kivesztek Sztalón óta...de nem :D szóval aki szeret néha nem blokbászter A+ kat. filmeket nézni, az nyugottan álljon neki és szórakozzon 1,5 órát :) (jah 20th Century-s film öreg nehogyasziddd)