1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blacksheep333
    Lesbian Vampire Killers
    Gondolom nem sokan ismerik a filmet, annak ellenére, hogy a film címe elég csalogató a férfiakra nézve.
    A történet annyi, hogy két haver elhatározza, hogy elmennek túrázni egy random helyre. Választásuk egy olyan falura esett, ahol egy ezer éves átok minden 18 éven felüli lányt vámpírrá változtat, ráadásul leszbikus vámpírrá.
    Csipázom az angol vígjátékokat és szerintem ez a film is ott van a toppon. Leginkább a "Shaun of the Dead"-re tudnám hasonlítani. Jó szórakozás végig mosolygós, sokszor felröhögős.
    Eyecandy-t folyamatosan adagolja és szerintem nagyon jókat (egy két vámpírcsajtól eltekintve)
    Kategóriájában: 8/10 (Adnék rá többet is, de a végén az utolsó csatákra nyomhattak volna még pár poént és az egyik főhős, Jimmy teljesen unszimpatikus volt)

Stranger Than Fiction (Felforgatókönyv)
    Végig mosolygós, nagy-néha felkacagós vígjátékot vártam, de valami mást kaptam. Vannak benne mosolygós részek, de ettől függetlenül nem nevezném vígjátéknak, de nagyon aranyos film. Tetszett benne a romantikus szál (és a lány is). Egyes részein feel-good.
    A végére már tényleg izgultam a főhősért, kíváncsi lettem volna egy másik befejezésre is, lehet el is sírtam volna magam. :)
    Laza limonádé film, nem váltja meg a világot se dráma, se vígjáték téren, de nekem tetszett.
    7/10

The Hangover (Másnaposok)
    Sírva röhögős filmre számítottam a sok pozitív kritika, vélemények után, de inkább csak néha volt felröhögős, viszont végig mosolygós.
    8/10

Sokkal jobban bejönnek az ilyen típusú vígjátékok, mint sz*rós-fingós-g*cis tini "vígjátékok".
    Azok a filmek melyeken a legtöbbet nevettem, kacagtam (most így hirtelen): "Kiss Kiss Bang Bang", "Shaun of the Dead" és a "Hot Fuzz" uccsó fél órája.
    (Mielőtt még jönne a fika a "Kiss Kiss Bang Bang"-t nem mondanám vígjátéknak, inkább kriminek és mellesleg az egyik kedvenc filmem)