1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #47525
    itt nem arról van szó, hogy valakinek tetszik-e, vagy sem. mint film, szerintem sem az igazi a Watchmen, nagyon klipszerű. most lehúztam a DC-t HD-ben (esir powaaa!), megnézem a napokban, remélem változik a véleményem

szóval arról van szó, hogy valaki megkérdőjelezi a film mondanivalóját, azt, hogy van mélysége a sztorinak, csak azért, mert ő nem látta meg benne. ezzel magát a képregényt szapulja. millió helyen elemzik a művet, szóval feleslegesen én nem koptatom a billt azért, hogy elmondjam azt, amit már kismillió helyen leírtak, meg kisebb részleteket már én is elemezgettem (itt sg-n főleg Manhattant, magyarázás céljából. ebben topikban is, meg a filmjében is)

olyan ez, mintha megnézném valamelyik jól sikerült Biblia-adaptációt, aztán szapulnám, hogy milyen szar, mert nem volt benne mondanivaló, mert valami Isteni csodát, vagy minimum megvilágosodást vártam a filmtől^^