1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Ezt senki nem mondta. Nekem is vannak ennél sokkal kedvesebb filmjeim, meg mélyebbek is, de azért amilyen szinten itt lehúzzák az már vicces.

De ha pl választani lehetne egy Harry Potter marathon, vagy a Watchmen ugyanannyi órában bambulása között, én istenuccse a Watchmen-t választanám. Sok filmmel vagyok még így... :D

Persze minden filmben lehet jó részeket si taálni (na jó, majdnem minden filmben). Pl. még a sokak által szapult XMen3-ban (ami amúgy valóban csak árnyéka a 2-nek) is volt egy-két olyan jelenet, amit korláltalna számban meg lehet nézni, mert annyira hihetetlenül profin és ütősen van összerakva, mint egy vérprofi videoklipp. Iszonyat kár, hogy a film egészként nem állja meg a helyét és bugyuta... (bár ha "kicsit" megvágnák és hozzáforgatnának ezt-azt... :D)

Persze lehet hogy "kicsit" elfogult vagyok Patrick Stewart és Sir Ian McKellen felé...