[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Terminator Salvation
A sok negatív vélemények után kellemes csalódás volt. Simán nézhető a sztoritól nem ájultam el, az akciórészek nagy részét ellőtték a trailerekben (amikből szerencsére csak 1et néztem meg) és a giccses végen kívül, egész király popcorn film volt.
Viszont semmi értelme az első vagy a második részhez hasonlítani.
6,5/10
Unforgiven
Na ez valami hihetetlen jó volt. Az IMDB -n a 7. legjobb western film és szerintem meg is érdemli. Az utolsó jelenet, miután Clint lerendezte ellenségeit és kint dumál a szakadó esőben az valami eszméletlen nagy.
9/10
Open Range
Egy másik remek western film. Robert Duvall nagyot alakít benne, de Kevin Costner sem elhanyagolható. Az akciórészek (melyekből elég kevés van) igazán jóra és reálisra sikeredtek. A shotgun iszonyat erőset üt és a főhőseink is mellé lőnek néha-néha.
Az egyetlen problémám a film hosszúságával volt, nyugodtan lehetett volna akár 20 perccel rövidebb. A történet amúgy is lassan halad, de mégis magába szippant.
8/10