[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tulajdonképpen semmi jó nem volt a filmben. Tök átlagos múvi volt. Az igazat megvallva a Barátok köztöt is jobban élveztem, mert abban is több az egyediség és a tartalom. Köszi, hogy te egyes egyedül végre felnyitottad az összes fórumozó szemét, és szent megváltóként rávilágítottál arra, amit valójában látni kéne mindenkinek.
De kérdésre kérdéssel válaszolok. Mi volt a jó a Philadelphiában? Mi a jó a U2-ban? Mi a jó egy Van Goghban? Mi a jó a paprikás csirkében? Nem érzed mennyire provokatív, ostoba és értelmetlen az ilyen kérdés? Ezt a kártyát akkor szokta az illető kijátszani, amikor már végképp kifogyott az érvekből.
Már amúgy is jónéhányan leírták a véleményüket (többek között én is megemlítettem a 80-as évekre jellemző hidegháborús félelmet és az emberiségre jellemző rejtett kegyetlenséget... mind olyan témák, amit még soha nem láttam comikban és teljesen NYÍLVÁNVALÓ, hogy nem is az általad említett "klisé"), de nem fogadtal el. Akkor mégis mit vársz?