1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zoleeka007
    Na megint depi hétvégét tartottam:)

Elopott nyár (Stolen Summer) : Biztos vagyok abban,hogy értékei miatt a kedvenc filmjeim sorában tudhatom.Mondanivalója örök és nagyon igaz:a gyermeki lélek tiszta ártatlansága,a különböző vallású emberek évezredek óta tartó, máig ható ellentéte,és az élet keserű pillanataiban annak felismerése,hogy egy közös azért van bennünk:emberek vagyunk mindannyian és a jóság,a másság tisztelete, a tolerancia, a segíteni akarás és tudás mindannyiunk kötelessége. Én ritkán szoktam sírni a film nézése alatt,de most bizony nem tudtam visszatartani a könnyeimet.

Repül a testvérem (Radio Flyer) :A gyermekeket álmaik védik leginkább. Mike (Elijah Wood) immár apaként emlékszik vissza nehéz gyermekkorára. Ő és nyolcéves kisöccse, Bobby (Joseph Mazzello) új városba került, miután édesanyjuk, Mary (Lorraine Bracco) hozzáment egy férfihez, aki egyszerűen a Királynak (Adam Baldwin) hívatta magát. Nevelőapjuk durva alkoholista volt és kisöccsét gyakran molesztálta. A gyerekek eleinte inkább hallgattak, nem akarván elrontani sokat dolgozó édesanyjuk boldogságát. Halálra rémült kistestvérén Mike sok-sok játékkal és egy saját, különbejáratú álomvilággal próbált segíteni. Egy játék trolibuszt nevezett ki csodarepülőnek, amely elrepíti őket védett birodalmukba...

Jeremiah Története (The Heart Is Deceitful Above All Things) :Az élete kegyetlen volt. Drog és erőszak - ez volt a gyermekkora. Ennek ellenére, vagy épp ezért, generációja egyik legkiválóbb művésze lett. J.T. Leroye önéletrajzi filmje. (igazán beteg a film, teljes mértékben kikészitő)

I'll Remember April (kicsiny hazánkba nem adták ki) :4 gyerkőc azt hiszi hogy egy csonak szerűség és egy japán tengerész megvédi őket a második világháborútól de ez nem épp igy van

UI:Rájöttem hogy minden drámába beleraknak egy megszadizott gyerkőcöt, bár pont ettől olyan kegyetlen.

UI2:Nincs hosszú i-m mert angol billenytűzetet használok.