1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    X-men: a kezdet

A következő véleményemet úgy írom, hogy láttam az összes x-men filmet, de ugyanakkor a képregényeket nem ismerem, a rajzfilmeket is csak fél szemmel láttam ergo nem ismerem az eredeti (nem filmes) story-t:D
    Szóval valahol többre számítottam és abszolút hiányos volt számomra ez a movie... gondoltam a végéig...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ám amikor Logan megkapta a fejlövését, amitől elfelejtett mindent... nos akkor picit megnyugodtam, hogy huhhh ok szóval akkor ezért nem tudja később, hogy kardfog (Victor Creed) a bátyja, meg hogy mi is történt vele...stb, viszont ez a helósztok én vagyok Xavier, tudok gondolatban olvasni, gyertek velem és jó lesz dolog nagyon összecsapottnak tűnt nekem, és igazából az az érzésem volt, mintha az a jelenet csak az utolsó pillanatban született volna, hogy elvarjanak egy szálat:D

Nagyon izgalmas volt számomra a film, érdekes, néhol "lélegzetelállító", de azért azt be kell vallani, hogy láttam már jobb prequelt is:)
    7/10