1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Moszkva tér - ugyanúgy jártam vele, mint annak idején a Jelekkel. Annyi jót mondtak róla, hogy azt hittem életem legjobb filmjét fogom látni.
    Nem is volt rossz, a nosztalgia-fíling nagyon be- és átjött, de összességében kicsit csalódás volt.
    Össze sem hasonlítható egy "megáll az idő"-vel.

Vámpírok 2: A gyilkos csapat - na erről inkább nem is kellene írnom. Soha nem fogom megérteni, hogy miért csinálnak ilyen filmeket, amiben a harmatgyenge színészi teljesítmény (Jon Bon Jovi - pffffff...) gagyi és máshonnan összelopkodott sztorival párosul.
    A film két csúcspontja:
    - a vámpírok egy mészárlás után valamilyen okból (miért? nem üldözi őket senki) a templomban keresnek menedéket.
    - minden igényesebb vámpírtörténetben a vámpírok csendesen, észrevétlenül, különösebb nyom hagyása nélkül ölnek. Itt bazze jól bemennek a kocsmába, és otthagynak 15 hullát elvágott torokkal csak úgy.
    Nagyon-nagyon messzire elkerülendő!!!