1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    Star Trek

Én egy alapjában véve nem túl nagy Star Trek rajongó vagyok, értsd ezalatt, hogy nem beszélek klingonul vagy hogy, meg nem ismerem fejből az univerzum térképét...stb. :) A sorozatot néha-néha néztem, de csak pár részt, a moviekból egyet sem láttam. Eddig :)
    Hát kéremszépen, ez rohadt jó lett. Egyetlen egy másodpercig sem unatkoztam. Volt minden. Gyönyörű jelenetek szép CGI -vel, jó poénok, remek sztori, jó karakterek, jó színészek, remek zene. Egy "elvakult" űrszekér rajongó véleményére is kíváncsi lennék, mert ugye a régi klasszikusok fanjai általában nem szeretik, ha hozzápiszkálnak a remekművükhöz. Nálam helytállt a film, és szerintem a Star Trek fanoknál is pozitív visszhangja lesz a filmnek. Megérdemli a tízest. Remélem lesz folytatás. Mármint még több ilyen előzmény rész. A fiatal Kirk, Sulu, Spock meg a doki (nemtom a nevét :)) sokkal izgalmasabb mint a "nagypapa" korú változataik a sorozatban :)

10/10