Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnie1990
A sárkány csókja

Jet Li akcióban,de ezért kár volt.Nem új film,de engem ez a legkevésbé sem érdekel.A film nagyon sablonos,minden részlet ismerõs valahonnan.Az akciójelenetek jók voltak,de emiatt nem éri meg filmet csinálni.Azért örülök,hogy megnéztem,mert legalább mondhatom,hogy ez is megvolt.

6/10

Zene nélkül mit érek én?

FlyHigh
Hello!
The Departed c. film nagyon jó lett!
Valaki esetleg meg tudná mondani hogy a film elején kinek az elõadásában szól a zene? Soundtrack-jében nem találtam!😞
Thx!

Thrash \'Till Death

Nekem ez a Superman Returns c.film nagyon nem feküdt!!
Teljesen bárgyú az egész sztori ,aki látta az elsõ 3 filmet annak nem értem hogy ez hogy jöhet be?

Teljesen értelmetlen volt megcsinálni!!
Supámen karaktere meg mintha a 'Farm ahol élünk' lenne még az is jobb volt ahogy Charles'csárlsz'Ingels játsza jófiút és megvédi kicsiny családját Laura'lora'Ingels-t meg ezeket a tré embereket!!

Azt a kib*tt logot és márha hozzányúlok hogy kicsit megformázom mer én vagyok a jani akkor ne már ilyen gagy 'S' betüt hozzak ki belõle!!
itt ki is jött a színvonal meg a tudás a mûv.osztály 'tehetségeitõl'!
miez teletubby?
kb ilyen mérce nálam az egész film!!
3/10

DoctorJohnson
Ja és mellesleg nem is én vettem egy kalap alá ezeket a filmeket, hanem Istencsászár barátunk a 30941-ben. 😉

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

DoctorJohnson
Én pedig nem értem, hogy lehet két külön kalap alá venni két merõben egyszerû, sablonos alapokon nyugvó KÉPREGÉNYADAPTCIÓT?!
Akárhogy is nézzük, mindegyik ugyan arról szól, mindegyikben ugyan olyan dramaturgiai elemeket látunk, mindegyik végén gyõz a jó, aki titkolja "igazi énjét", stb.
Látványos, amerikai akció-kalandfilmekrõl beszélünk, nekem nincs közöttük különbség, az egyik 19, a másik 1hijján 20, talán mert nem tekintek egy Batman 1-2-t alapmûnek, csupán a képregényadaptációk között az egyik különösebben nem bárgyú és nevettséges darabnak. (ellenben a superman returs és még jópár hasonszõrû film bizony az számomra).

(És Szia neked is, a 30-35-ös korosztályba tartoznék, ha beállítanám az adtlapomon 😉)

Riddick21
Szívesen válaszolok minden kérdésedre spoiler keretein belül, a végén mi is néztünk haverral, de aztán összeállítottuk a képet.
Amúgy egy nagyon színvonalas csavarokkal operáló, nézõi nyitottságra és intelligenciára alapozó, itt-ott kisebb kivitelezési akadályokba ütközõ filmrõl van szó (ennek a típusnak jobban fexik az írott forma).
Simán megér 8/10-et legalább.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Kojiro
Közben megnéztem az adatlapodat és nem láttam arra utalást, hogy milyen korosztályba tartozol, és ezt az infót igazán megoszthatnád velünk, ha már ilyen jellegü vitát folytatunk régi filmekrõl.

Azt viszont látom, hogy 4 napja "születtél" <#integet2> Üdv minálunk!

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Nem értem hogy lehet összehasonlítani a Batman 1-2-t a Pókemberrel és a Superman Returns-szel. Tök más kategória. Ha a Batman 1 most jött volna ki a SR-szel egyszerre óriási bukás lett volna. Ne érts félre a Batman 1-2 alapmû, de nem említheted SR-rel együtt.
Ha a filmeknek azt kell hozniuk, amit az emberek várnak tõlük, akkor az emberekkel lehet a gond, akik így gondolják.
Ha anno Tim Burton egy olyan Batman mozit csinált volna, amit az emberek szerettek volna hogy csináljon, akkor nem egy nyápic-batmant kellet volna nyújtson hanem egy izomkolosszust, legalább Holló szintü akciójelenetekkel. Ellenben kísérletezett, odatette Keatont (neki amúgy 100% riszpekt) és mostmár azt a Batman filmet tekinted te is alapnak.
Már Nolan ettõl is eltér és nem Burtonös mozit csinál...
Ezt a nyomvonalat követve hozzátenném még, hogy Singer 90%ban a Donneres Supermant folytatja és ez (mint az alább kifejtettem) nagyon jó hangulatot ad a filmnek, amire talán csak az idõsebbek emlékezhetnek, hogy milyen volt az, amikor (pl szerény személyem 6-7 éves korában) elõször látta a Superman c. filmet jeles filmszínházaink egyikében.
A Superman oltári gagyi mai szemmel nézve, de még mindíg szivesen megnézem, ha adják, mert jó hangulata van. Mint ahogy szivesen veszi elõ az ember néha a régi tengeralattjárós kvarcjátékát is pedig ott figyel a tévé alatt a Playstation 8 <#worship>

Kojiro ergo sum.

Challanger
Jah. Nekem tetszett, bár a végén kisebb zavar támadt a fejemben...
Riddick21
Kiképzõtábor - Basic
John Travolta/Samuel L. Jackson
Látta valaki?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

ProGabe
ehh,4 szoba nem ismerõs?abban is elõhozzák az ujjban fogadós Hitchcock filmet,pontosabban eljátszák

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Néztem a mai Tv-mûsort, de nem láttam Hitchcook-ot, biztos ma lesz? Mert most már én is kiváncsi lennék rá😄
I.C.ram
Semmi. Mondom olyan, mint a mesék a kriptából.
Calver
konkrétabban ez
pár részt láttam belõle csak - mert régebben is ment, de akkor délelõtt 11:30-kor! - de tényleg jók voltak, fõleg Hitchcock szövegei. ("Ez csak egy dramatizáció. Persze a fegyver igazi, és a töltény is, de a orvos csak egy színész.")

"The trees move. Do you not see it?"

Challanger
Úristen! Ez baromi sok részbõl áll. Pedig gondoltam, hogy beszerzem valahogy. De ilyen sokat...
Amugy semmilyen összefüggés nincs a részek között? Mert a 2. évad elsõ négy része megvan. Azokat megnézhetem nyugodtan?
I.C.ram
Ezaz: http://imdb.com/title/tt0047708/

Illetve ennek egy remakje, mert szines.
I.C.ram
Nem. Ez egy rendes sorozat, amiben különbözõ kis részek vannak, amiket Hitchcock csinált. Kb fél-3/4 órás egy rész, és semmi köze a nagy filmeihez. Olyasmi, mint a mesék a kriptából, elötte felkonferálás, majd a rész, aztán a végén újra Hithcock beszél.
CSOCSO
Holiday

hat anyam meg a baratnom imadta.. en meg elkestem a munkambol miatta.. mondjuk ezt aztan senkit nem erdekel(t).

pontozni alig merem...kb 6/10 est adnek erre is de akkor jonne mindenki hogy nahdehat miert adok erre is annyit mint a faun labirintusara.. persze a ket 6/10 est osszevetni nem szabad!

ilyen filmek is kellenek.... legalabbis a baratnom szerint😊
CSOCSO
Pans Labyrinth (Faun labirintusa)

meglestem.. szep jolt, jo volt de kozelsem annyira...

egyszeruen keves volt ahhoz hogy azt mondjam hogy huuuu...

6/10

szvsz tokre feledheto...
desigo
mark oh
sziasztok.tudom ez nem ide tartozik,de azért megkérdezem.nem tudjátok honan lehet letölteni BÉRES ALEXANDRA,VITALITÁScimü dvd-jét?????? melyik oldalrol.(a csaj nem hagy békén vele).eölöre is köszi mindekinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#wave>

Choke off

Challanger
Hello!

Légyszi írj már pár sort errõl az Alfred Hitchcock bemutatja sorozatról.
Ez most mi is tulajdonképpen? Csak egy "sorozat" neve, amely keretein belül hétrõl hétre levetítik a rendezõ filmjeit?
Vagy itt olyan alkotások vannak, amik a sima fimográfiájában nem találhatók meg?

Elõre is köszi a választ.
DoctorJohnson
Sztem a Batman elsõ két része és a Pókember eddig részei hozták azt amit az emberek válrtak tõlük.
A superman nem hozta. Egyszerûen unalmas volt és bárgyú. Mit tettem volna bele?
Egy új forgatókönyvet mondjuk. De én hozzá sem nyúltam volna az egészhez, észre kellett volna már venni, hogy a 70es 80as évek kékpiros-bugyis-köpenyes erõembere nem való a 21 századi moziba.

Istencsászár
Szerinted, de csak 1szer irná is da valaki hogy õ mit tett volna bele amitõl jobb lett volna vagyis neki tetszetõs lett volna... tudom hogy divat fikázni mindent, tudom hogy az elsõ rész mindennél az etalon... de hát akkor mondja már meg valaki õ mit szeretett volna látni... Akár a Batman, akár a Pókember, akár Superman akár bármi ilyen stílusu fimben..

Kiváncsian várom.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DoctorJohnson
de

precision
Ez a tégla nem a szigorúan piszkos ügyek amerikai remake -je?

Bazinga!

Calver
"Igaz hõsi eposz"
na erre én nem fogadnék a fél vesémben ha a helyedben lennék...

"The trees move. Do you not see it?"

DoctorJohnson
"Szerintem az "idõsebb" generációnak épp ezért sokkal többet mond ez a film, mint a fiatalabbaknak."

Szeretnélek megnyugtatni, hogy mind az idõsebbeknek, mind a fiatalabbaknak semmit nem mondott az a film, világ szinten bukás volt öregnek-fiatalnak. 😉

Sephi
/faint

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kojiro
Mostanában ezeket néztem meg:

Superman Returns
Nagyon tetszett, sztem még meg fogom nézni egyszer mostanában.
Olyan mintha a rendezõ egy meghatározó gyermekkori Superman 1 moziélményre alapozná a film alaphangulatát. És ezt nagyon jól csinálja.
Szerintem az "idõsebb" generációnak épp ezért sokkal többet mond ez a film, mint a fiatalabbaknak.
Kal-el, Lex és Singer 10-es! Mikor a fõhõsre ráadják a nagykabátot az valami egészen hátborzongató.
2 dologgal nem vagyok csak kibékülve: a Loist játszó csaj mé nem hasonlit legalább egy kicsit Margot Kidderre vagy akár Teri Hetcherre (így írják?)? A másik az Superman ruhája: azt tudom, hogy azért olyan szûk mert "S"-es <#hehe>, nem is ez a gond, de mér van neki olyan kicsi "S"-e és mér van magassarkúban és miért nincs a hátán "S"? Még a trabanton is van <#confused>.
Supermant az S-modell öltöztette <#wilting>.
9/10

Tégla
Hát ez ment egybõl az alapmû kategóriába. Színészek valami elképesztõen jók. Izgalmas és érdekfeszítõ is. Emellett hatalmas poénok vannak benne.
A vége üt.
Egy régebbi hozzászólásban valaki felvetette, hogy Matt D-hoz nem illik ez a szerep, szerintem nagyon jó ebben a karakterben. Ugyanazt hozza, mint a Bourne filmekben (9/10 - 9/10) tuti ezért is kapta a szerepet.
10/10

Starship Troopers
Régi film, láttam is még anno moziban 2x mikor bejött. Igaz hõsi eposz, izgalmas, látványos. Néhol gagyi, dehát régi. A poénok és a reklámok a filmben überek.
Akar többet tudni?
10/10 (kategóriájában a legjobb)

Az ember gyermeke
Nagyon kényes téma ez a "bús jövõkép, jajj milesz" filmezés. Az esetek 30%-ában lesz belõle értelmes/élvehetõ film. Ebbõl a 30%ból ez az egyik legjobb. Mégpedig pont azért, mert egy nagyon érdekes problémával találkoznuk, amivel eddig még nem. Nem árasztja el a Földet víz teljesen (waterworld) vagy nagyrészt (2008 a patkány éve - lol nemá mingyá ittvan), nem fogyik el az olaj (120 ilyen filme van gondolj egyre<#vigyor4>), nem atomozzák le egymást nagyjaink. Érdekes story jó el(õ)adása.
8/10

Fedõneve: Donnie Brasco
Már kétszer láttam ezelõtt.
NC.
9/10

Kojiro ergo sum.

I.C.ram
Ja tv2-n szerda éjfél után szokott menni.
I.C.ram
Szokta valaki rajtam kívül nézni az Alfred Hitchcock bemutatja címû sorozatot?

Iszonyat kemény részek vannak benne 😄 Neémelyiknek olyan durva a csattanója, hogy csak na 😄

Kedvenc részem az ujjakban fogadós volt, hát annak olyan durva votl a csattanója, hogy beszartam 😄 Kegyetlen jó részek vannak. Nézzétek ti is.
Bokafix2
Akko a DVD-s megjelenést néztem mozi premiernek...? höhö

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Dynamic
"Még tök új. Március végén kezdték adni a mozik."

Mondjuk én még tavaly láttam, azt meg nem értem milyen mozik, mert magar mozik nem, az biztos.
Bokafix2
Na de, viccen kívül, láttam egy jó filmet tegnap. Még tök új. Március végén kezdték adni a mozik. Szal nekem teccett. Ahhoz képest, hogy koreai film, jó volt. A címe: Gazdatest.

Bokafix2
A napokban néztem: Pókember 3, Indinana Jones 4, Batman: The Dark Knight. (na yó most kicsit túlzok <#idiota>)

desigo
Lucky Number Slevin 7/10

no comment
Ichi san
Én nem is azt írtam, hogy ennek a csatának a kimenetele nem vot elõre megjósolható. Inkább arra akartam célozni, hogy sztem a háborúban általában véve mindkét fél katonájának ugyanakkora esélye van arra, hogy mondjuk egy kósza golyó eltalálja, vagy egy aknagránát becsapódjon mellé, persze a többszörös számbeli fölény az sokat nyom a lattban, ez tény.
Egyébként meg mindkét filmet láttam és egyiket sem tartom jobbnak a másiknál, mindegyik kiváló alkotás és sztem egy egészként kéne tekinteni.

Bucser
Combatants

United States

Commander

Holland Smith

Strength 110,000

Casualties
6,825 killed in action,
1,401 died of wounds,
19,189 wounded,
494 missing
Total: 27,909

Empire of Japan

Commander: Tadamichi Kuribayashi

Strength: 22,000

Casaulties:

20,703 dead,
216 captured
Total: 20,919

Ennyit az egyenlõrõl és az esélyekrõl.. az a csata vesztett volt már amikor elkezdték akkor is. Egyetlen célja volt, hogy lelassítsa az amcsi elõrenyomulást.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Count Adyn
Én valahogy úgy éreztem, hogy maga a film képi megvalósítása nem volt a legjobb, ez leírva, könyv formában sokkal jobban átjött volna.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ichi san
Jah azt kihagytam, hogy csak azért írtam ezt mert sztem nem lehet ezt ennyire egyszerûen kijelenteni, hogy az egyik félnek több esélye van mint a másiknak, mert egyszerûen nem a katona irányítja az eseményeket. Sõt igenis lett volna esélyük a japánoknak ha nem ölik meg magukat teljesen értelmetlenül, az persze más kérdés, hogy ez enyhén szólva is beléjük lett nevelve.

Ichi san
Szerinted melyiknek van nagyobb esélye: egy japán bunkert megrohamozó tengerészgyalogosnak, vagy a bunkerben csücsülõ géppuskásnak?
Vagy a visszájára is lehetne fordítani, kinek volt több esélye a 22000 fõnyi véderõnek vagy a kb. 70000 fõnyi tengerészgyalogságnak?

DoctorJohnson
"Semmi izgalmas nem volt benne"
Ez kissé viccesen hangzik, gyanítom az ott harcoló, életükért küzdõ katonáknak azért pár taktussal gyorsabban vert a szivük 😊)))

Bucser
Iwo Jima mészárszék volt. Semmi izgalmas nem volt benne. A Japánok akik ott voltak tudták, hogy meg fognak halni. Az egyetlen kérdés az volt, hogy mikor. Az amerikaiaknak pedig volt esélyük, hogy túlélik. Ennyia különbség.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DoctorJohnson
Flags of our fathers - 5/10
Tanulságos, látványos és realisztikus meg minden, nem nyaldossák az amcsik seggét benne, de akkor is kérem, ez egy igazán unalmas film a háború eme szakaszáról.
Talán majd a Letters from...

otrosinka
a végén meg üveget csinál a csákóból 😊

Péntek 13 legelsõ rész most megy a reteklubon kúl 😊

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

mark oh
megnéztem a ÉJSZAKA A MUZEUMBAN,hát szerintem kicsit ovis film volt.aki szereti az ilyet,nézze meg.én többször biztos nem fogom.megnéztem mégegyszer a FATEROK A MOTORON most normális feliratal.mindenkinek ajánlom aki még nem látta.holnap nézem meg a TIZ CSAPÁS filmet(the reaping).erröl a filmröl csak jokat hallotam.<#fogmosas>

Choke off

helll,,én a HOMOKEMBER c.filmet keresem!!!
nem tudja vki hol találom..már néztem minden általam ismert helyen!!!

régi kb '95 film!!!
a fsz.rémnek összevan benne varrva a szája és 1 kissrácot keres akit még a film elején élve hagyott ha jól emlékszem!!

ikegami
Brick

nekem tetszett.

Bucser
pontosan, de nem autóbalesetben.

"On August 20, 1989, Toby began to shoot Gone In 60 Seconds 2 in which both he and Denice would be the stars, in Buffalo, New York. Toby was preparing for the most dramatic stunt sequence in the film when a 160 foot-tall water tower suddenly toppled. A cable attached to the tower snapped, whipped around, and sheared off a telephone pole, which fell on him"