[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én nemértek ezzel egyet,mármint,hogy mikor nézték meg a filmet.
Teljesen mindegy,mert a jó film az jó ennyi.Ha 50-ben vagy idén készült.
Egy Ben Hur mindig az marad,egy Casablanca is,vagy egy Elfújta a szél,lehetne sorolni.A lényeg benned a nézőben van,hogyan ülsz neki.(Persze aki most tizenéves,már ebben a high-tech világban nőtt fel.
Aki picit idősebb az még emléxik amikor juj van tv-n dejó,igaz fekete-fehér,de lehet nézni magyar tv-t,mert csak 1 adás volt hétfőn meg ugye szünnap.4.-es voltam mikor lett színestv-nk.Hogy örültem hogy nézhettem a természetfilmeket színpompásan)
Nem mai filmek,nemvolt számítógépes trükk,lehet is látni,de akkor is maga a történet a színészek elviszik hátukon.
Jó az igaz,hogy gyerekként jobban lelkesült az ember bizonyos filmekért.Pl Vissza a jövőbe sorozat,vagy lehetne mondani az akkori akciófilmeket.Rambo,Commando,és tsi.Ezeket most nézve is nosztalgikus érzés támad,és igenis szórakoztatóak voltak.
Egyébként a Daylight tényleg nem egy remekmű,még moziban láttam amikor játszották,mert akkor Stallone=mozi!