1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Hát te hülye vagy. Egy '96-os filmről beszélünk... Úgy nyomod, mintha a '60-as években lett volna :S
    Tudod, mik voltak még '96-ban a kasszasikerek? ID4, Twister, Mission Impossible, Szikla... Mindegyik teljesen élvezhető mai szemmel is, a világon semmi gond nincs velük, egy 13 éves filmen még nem fog az idő.

Ezt meg nem értem:
    "Ez kb olyan, mintha 10 evésen nézned meg a Rambot-t megjelenéskor, vagy ma, amikor mar felnőtt ember vagy."
    A Daylight -akárcsak a Rambo- egy felnőtteknek, vagy legalábbis idősebbeknek szóló katasztrófafilm. Akció van benne, tehát ebben mondjuk stimmel a Ramboval. 10 évesen a Ramboból szinte semmit nem fogtam volna fel, így szerencse, hogy újranéztem felnőttként is. Ez történt a Daylighttal is.
    Tele van ordító baromságokkal az egész film, amiknek a világon semmi értelme. A maga idejében is pontosan ilyen volt, most is az. A ripacskodás és a kurvára idegesítő szereplők sem utólag kerültek bele, ahogy az összefüggéstelen cselekmény sem.
    A film bizonyos pontjain nézhetetlen, annyira zavaró, hogy semminek semmi értelme. Nézd újra, kíváncsi vagyok, mennyit adnál rá...