[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Halálos temetés
már láttam, de gondoltam szinkronosan is teszek egy próbát.
megérte mert véletlenül jó a szinkron, és megint jót szórakoztam.
angolok vígjátékmániásoknak meg végképp
The unborn
gyenge mint a harmat, megnéztek pár japcsi horrort, és ezekből összedobtak pár klisét.
és megint nagyon idegasítő hogy a babaarcú, fantasztikusan szép, kecsesen szenvedő, tinisztáron sosincs egy karcolás, és mindig finoman ápolt sminken egy elkenődés sincs miközben esetleg kenyérvágó késsel vájkálnak a gyomrában.
az összegányolt vallási-okkult fantazmagóriákról nem is szólva
már nincs a vinyómon)))
Alien Raiders
a címe után nem sokat vártam tőle, de kellemesen csalódtam.
már ez is erény mert végig lehet sejteni a csattanót a végén, semmi meglepetés, de másfélórára elfelejtettem a fenyegető magyar államcsődöt)))
a doki csajszinak meg nagyon szép szeme van)))
The Counterfeiters
azokról a zsidókról szól akik a megsemmísítést elkerülendő, náciknak gyártották a hamis pénzt a koncentrációs táborban.
nagyszererű film, kicsit az is lejön hogy lehetet az hogy több millió ember engedelmesen a vágóhídra ment.
igaz azt is nehéz feldolgozni hogy tíz és százmilliók meg lelkesen üvőltöttek együtt a farkasokkal.
- mondjuk az emberiségbe vetett hitem nem veszett ki,mert pont tegnap láttam hogy a vonat mellett egy magyargárdista tüzet adott egy rosszul öltözött cigánynak, és elégedetten pöfékeltek az indulásig -