Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
The Fog

Hat en koztudottan baromi felos gyerek vagyok, 19 eves letemre meg mindig rossz kedvvel megyek ki ejszaka a padlasra, de azert ez... Ha en nem ijedek meg rajta akkor senki. A vegere mar ugy vartam, hogy vege legyen, mert szetuntam magam.
A poen, hogy normalis valaszt nem kapunk, hogy akkor mi is ez a kod, meg hogy jott letre, meg amugy is hogy lehetseges mindez...
Raadasul meg egy jo dugas sem volt benne...

2/10, bar nem tudom mire kapja azt az egyet...

schrank
jjja gyakorlatilag ugyan az mint a kör ergó ugyan olyan sz...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

barnie1990
Úristen a Félelem.com mekkora egy szar volt.

Zene nélkül mit érek én?

schrank
félelem.com meg talán a kör videójátékos bóvliasítása <#unalmas>

SASboy
idáig csak jókat hallottam róla

nice legs. what time to open?

schrank
ha az ezt éld túl az a videójátékos fasság annyit nem ér hogy elolvasd az nfo-ját

Aki látta vmelyiket írjon róla hogy milyen!

Erõpróba
Ismeretlen hívás
United93
Az ember gyermeke
Cukorfalat
Ezt éld túl!

thx
schrank
nekem nem tûnik félelmetesnek ha valaki egy fürdõszoba túloldalán kiveri vagy ha megtámad egy csapat varjú be kell ismerni hogy ami régen volt az csak volt a mai világban a régi nagyok már nem rúgnak labdába és ez nem cska filmekre igaz hanem mindenben <#miaz>

Kmarha
Már csak egyetlen egy kérdésem lenne. Láttál te egyetlen egy Hitchcock filmet is az életben?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Blasta
Ezt végig sem olvasom doktor úr, majd ha képes leszel az alapvetõ írásjeleket használni a kommentjeidben és egyértelmûen kiderül, hogy egy mondatnak hol van a vége ill. az eleje, akkor válaszolgass.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

barnie1990
1.nem barbie vagyok te okos
2.az Alien kedvenc filmjeim között van,nem 1x láttam mind a 4 részt
3.ne te mondd meg,hogy én mit szeretek
4.öreg film nincs,csak szar

Zene nélkül mit érek én?

Bandew
Ez teljesen embertõl függ.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

schrank
nem az a baj a hicskokkal hogy FF hanem az hogy annyira félelmetes mint a micimackóban a muclik és vuclik a 80-as évek "thrillerjeirõl" meg minek irogatsz barbie-nak amikor 90-ben született úgy sem fog neki tetszeni saját tapasztalatból mondom nekem a 80-as évek filmjei az internet elõfizetésemmel egyidõben váltak elérhetõvé számomra és kiváncsiságból letöltöttem anno 4 éve a rocky-kat meg az alien-eket meg ezt a sok régi szart amik ...vára nem tetszettek mert addigra jobb sorozatok mentek a tévében mint ezek anno amoziban úgy hogy aki meg a rendszerváltás után született annak meg pláne nem fognak bejönni ezek az öreg filmek <#nezze>

Blasta
Sztem direkt fogalmazott így...

Blasta
Miért?
Azt hiszed, hogy a Bárányok hallgatnakkal találták fel a THRILLERT?
És azért mert neked a Hitchcock alapmûvei (Psycho, Birds, etc) nem teccenek, mert teszemazt fekete-fehérek (micsoda szarság már, pfejjj...) akkor azok már nem is igazi thrillerek?

De ott van pl. a "Rettegés foka" DeNiro-val, aztán pl. az "egyedüláll nõ megosztaná", vagy még sorolhatnám a frankó thrillereket a bárányok hallgatnak elõttrõl.

Szóval professzor úr, sztem "you wanna go home and rethink your life"...

barnie1990
Az ne mondja a másikra,hogy idióta,aki még le se tudja írni,hogy IDIÓTA.

Zene nélkül mit érek én?

schrank
tessék írd le hogy milyen thrillerek voltak azelõtt de nekem ne gyere ilyen májkel dagleszos szarságokkal <#hehe>

"elsõ modernkori thriller"

Ritka idijóta vagy hallod!

én a Commander vagyok én

schrank
egy 15 éves filmtõl mit vársz talán az volt az elsõ modernkori thriller és most elõ ne gyertek a hicskokos szarokkal a hannibal az már amolyan igazi thriler de a vörös sárkány az izgalomban veri mindkettõt <#ijedt>

barnie1990
A vége nekem se tetszett,gondolok itt a trükkre,meg arra,hogy becsapódás után még felpattan 3 métert,de maga a fordulat bejött.
És persze megnézem,ki dumál ilyen nyugodtan telefonon zuhanás közben.
Normálisan egy ember már rég megfulladt volna.

Zene nélkül mit érek én?

barnie1990
Most néztem meg a Bárányok hallgatnak filmet.Egész jó lett,bár egy ilyen kultfilmtõl többet vártam volna.A színészek azok,amik elviszik a hátukon az egész filmet.

Zene nélkül mit érek én?

hellnight
Crank-al nekem sincs semmi bajom. Egy laza délutáni pörgõs akciófilm. Semmi több. Kikapcsolódásra sztem alkalmas. Egyedül a végét baszták el, de azt sztem nagyon xD

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Ja, végülis ez a lényeg. Sokaktól hallottam, hogy tetszett nekik, de nekem nem jön be.

barnie1990
Én jót szórakoztam rajta,nekem ettõl több nem kell.

Zene nélkül mit érek én?

Crank élvezetes? Szerintem unalmas marhaságok videóklipszerû összemixelése. Egy nagy nulla, az elejétõl a végéig.

schrank
nekem az volt a bajom a crank-kal hogy nem a megszokott dzsészön sztetnen-es (se nem blöff-ös se nem ravasz az agyas se nem szállítós amibõl az amerika 2-es rész fos ) film volt ja és persze feliratosan néztem másnap meg már fent volt a szinkronos ez az én szerencsém <#falbav>

SASboy
még csak a shop stop 2-t láttam, de már nagyon kíváncsi vagyok az 1-re is. remélem van olyan jó, mint a 2 😄

nice legs. what time to open?

barnie1990
Nálam pont fordítva van.
A Crank nagyonis élvezetes,míg a másik egy unalmas mesefilm,amit 10 percig néztem.

Zene nélkül mit érek én?

Calver
"They're not gay. They're hobbits!"

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
na, akkor ismételd hangosan utánam: (aki nem látta Shop-Stopot elfordul izibe)
"- ...az ex-csajom tök bekattant miután megkúrt egy hullát, a jelenlegi pedig harminchat faszt szopott le!
- Harminchetet."

Kevin Smith filmeknek szerintem pont h általában baromi jó szinkronja lett, legalábbis Shop-Stop, Dogma, vmint J&NB Visszavág abszolútde korrekt munkának tünik számomra.

"The trees move. Do you not see it?"

Bandew
Igenis van a feliratnak negatív oldala! Egyébként valóban többet ront a filmen egy rossz szinkron mint egy felirat, de ha a szinkron jó, az nem rossz dolog.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

jah az olvasás csak ártani tud, meg esetleg megjegyeznél pár angol kifejezést. még túlterheled magad

BUDA > miskolc.

Istencsászár
Crank - Felpörgetve 3/10

1pont mer volt benn 1-2 poén, 1pont mer végig néztem, 1pont mer mégis csak egy munka gyömülcse, amugy egy oltári baromásg, és marha nagy hülyeség a rossz értelemben... egy nagy 0a debil film.

Night at the Museum - Éjszaka a Múzeumban 9/10

Szórakoztató családi film, jó poénokkal, érdekes történettel, mókás fõszereplõvel és karakterekkel, élveztem, csak hama vége lett😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

schrank
a dezsavû only feliratos ugye mert már rég vágyom rá de nem szeretek olvasni <#confused>

barnie1990
Alföldi bekaphatja.
Én nem vagyok szinkron ellenes,de vannak olyan munkák,hogy nem bírom elviselni pl.Lost vagy Heroes.

Zene nélkül mit érek én?

hellnight
Áááááááááááááá köszi a videót. Pont az a zene megy alatta amit már egy ideje keresek 😄

Egyébként meg az oldalon le is vannak írva milyen filmek vannak a videón. A "more" fülre kellett volna kattintani csak 😄

CSOCSO
zolo
Sziasztok

NEm ide tartozik , de itt legalább van élet.Szal az lenne a kérdésem, hogy ez milyen film, ami a videón megy?

http://flickr.com/photos/zolika90/

desigo
The Pursuit of Happyness 7/10

Bár nem egy eseménydús pörgõs film de azért tetszett.
Will Smithnek jól áll a komoly szerep.
Blasta
Jaja, nekem is jelentéktelen volt a film, valszeg már holnap nem fogok emlékezni belõle rengeteg részre, kivéve a naturalista hatásvadász dolgokat...

schrank
"...seggbõl-szájba" aki azt mondta sopstop2-rõl hogy szar az olyan mint a gyürükurás kecsegek a filmben <#taps>

Bandew
Miért? A Shop-Stop szinkronja szerintem nagyon jól sikerült. Tényleg pöpec munka. Alföldi meg egyenesen k*rvajó! 😊

hellnight
Filmet szinkronnal nézni???

no comment 😄

Bandew
Ahaaam... na szállj le rólam!<#idiota>

Ecsém nagyon eltérõ a véleményünk! <#smile>
Én az Apocalypto-t tartottam "majomkodásnak". A King Kong számomra legalább pont az, aminek lennie kell. Egy egyszerû, szórakoztató, látványos nosztalgia-mozi. De Gibson produkciója nálam elég sokszor okozott stílusbeli ütközést. Nem mondom, hogy rossz, de azt se, hogy jó. Valahogy teljesen jelentéktelen volt nekem. Azt se mondom, hogy bezzeg a 2005-ös King Kong olyan mély nyomot hagyott bennem, de totál jó felüdülés volt.

schrank
eredetiben olvasni <#miaz>
no comment

Bucser
Pff... Kevin Smith-t szinkronnal nézni...<#confused>

no comment..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

barnie1990
Egy régi Rocky-t láttam (jóisten tudja,hányadik),de az nagyon unalmas volt.Meg amúgyis a vén Stallone-tól borsódzik a hátam.

Zene nélkül mit érek én?

A Rocky 1 egy nagyon jó film. (A többi rész szar, kivéve az újat.) Te túl sok Dolph Lundgren filmet néztél, attól vagy ilyen hülye.
fifi
"KH soha sem sujedne le arra a szintre"
igen tudom... ezért írom: innen már csak egy lépés...ezzel arra célzok, hogy valahol esett a színvonal.
remélem tudod értelmezni..

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
"Innen már csak egy lépés, amikor az amerikai pite valamelyikében megeszi a köcsög a sz@rt..."

Azert te tulozzunk. A Szamaras resz valoban talan kicsit tul eros volt de KH soha sem sujedne le arra a szintre. En pl 4x lattam mar a Clercks 2-ot es imadom!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"