Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat en koztudottan baromi felos gyerek vagyok, 19 eves letemre meg mindig rossz kedvvel megyek ki ejszaka a padlasra, de azert ez... Ha en nem ijedek meg rajta akkor senki. A vegere mar ugy vartam, hogy vege legyen, mert szetuntam magam.
A poen, hogy normalis valaszt nem kapunk, hogy akkor mi is ez a kod, meg hogy jott letre, meg amugy is hogy lehetseges mindez...
Raadasul meg egy jo dugas sem volt benne...
2/10, bar nem tudom mire kapja azt az egyet...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Erõpróba
Ismeretlen hívás
United93
Az ember gyermeke
Cukorfalat
Ezt éld túl!
thx
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
2.az Alien kedvenc filmjeim között van,nem 1x láttam mind a 4 részt
3.ne te mondd meg,hogy én mit szeretek
4.öreg film nincs,csak szar
Zene nélkül mit érek én?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Azt hiszed, hogy a Bárányok hallgatnakkal találták fel a THRILLERT?
És azért mert neked a Hitchcock alapmûvei (Psycho, Birds, etc) nem teccenek, mert teszemazt fekete-fehérek (micsoda szarság már, pfejjj...) akkor azok már nem is igazi thrillerek?
De ott van pl. a "Rettegés foka" DeNiro-val, aztán pl. az "egyedüláll nõ megosztaná", vagy még sorolhatnám a frankó thrillereket a bárányok hallgatnak elõttrõl.
Szóval professzor úr, sztem "you wanna go home and rethink your life"...
Zene nélkül mit érek én?
Ritka idijóta vagy hallod!
én a Commander vagyok én
És persze megnézem,ki dumál ilyen nyugodtan telefonon zuhanás közben.
Normálisan egy ember már rég megfulladt volna.
Zene nélkül mit érek én?
Zene nélkül mit érek én?
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
nice legs. what time to open?
A Crank nagyonis élvezetes,míg a másik egy unalmas mesefilm,amit 10 percig néztem.
Zene nélkül mit érek én?
"- ...az ex-csajom tök bekattant miután megkúrt egy hullát, a jelenlegi pedig harminchat faszt szopott le!
- Harminchetet."
Kevin Smith filmeknek szerintem pont h általában baromi jó szinkronja lett, legalábbis Shop-Stop, Dogma, vmint J&NB Visszavág abszolútde korrekt munkának tünik számomra.
"The trees move. Do you not see it?"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
BUDA > miskolc.
1pont mer volt benn 1-2 poén, 1pont mer végig néztem, 1pont mer mégis csak egy munka gyömülcse, amugy egy oltári baromásg, és marha nagy hülyeség a rossz értelemben... egy nagy 0a debil film.
Night at the Museum - Éjszaka a Múzeumban 9/10
Szórakoztató családi film, jó poénokkal, érdekes történettel, mókás fõszereplõvel és karakterekkel, élveztem, csak hama vége lett😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én nem vagyok szinkron ellenes,de vannak olyan munkák,hogy nem bírom elviselni pl.Lost vagy Heroes.
Zene nélkül mit érek én?
Egyébként meg az oldalon le is vannak írva milyen filmek vannak a videón. A "more" fülre kellett volna kattintani csak 😄
NEm ide tartozik , de itt legalább van élet.Szal az lenne a kérdésem, hogy ez milyen film, ami a videón megy?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Bár nem egy eseménydús pörgõs film de azért tetszett.
Will Smithnek jól áll a komoly szerep.
no comment 😄
Ecsém nagyon eltérõ a véleményünk! <#smile>#smile>
Én az Apocalypto-t tartottam "majomkodásnak". A King Kong számomra legalább pont az, aminek lennie kell. Egy egyszerû, szórakoztató, látványos nosztalgia-mozi. De Gibson produkciója nálam elég sokszor okozott stílusbeli ütközést. Nem mondom, hogy rossz, de azt se, hogy jó. Valahogy teljesen jelentéktelen volt nekem. Azt se mondom, hogy bezzeg a 2005-ös King Kong olyan mély nyomot hagyott bennem, de totál jó felüdülés volt.
no comment
no comment..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Zene nélkül mit érek én?
igen tudom... ezért írom: innen már csak egy lépés...ezzel arra célzok, hogy valahol esett a színvonal.
remélem tudod értelmezni..
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Azert te tulozzunk. A Szamaras resz valoban talan kicsit tul eros volt de KH soha sem sujedne le arra a szintre. En pl 4x lattam mar a Clercks 2-ot es imadom!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"