[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Far Cry
Hát ez vmi brutális, ilyen izgalmas akció filmet még nem láttam, mintha csak a játékban lettem volna....
na jóó vége a viccnek! ez a film eccerüen sz@r! nulla! de a nullából is a legalsó kategória!
és én még reménykedtem, h okéé nem trópusi a helyszín, és nem a legjobb rendező jegyzi a filmet, de csak kihoznak belőle vmit....HÁT NEM!
A játékból egyetlen egy jelenet van benne a filmben, mikor felrobbantják Jack hajóját, azt is 45 perc után! Kész és itt vége is a játék szerepének...
Átveszi a totál unalmas, semmi történetű, fogocskázós, hülyeség, idétlen fehérfestékes "mutáns" katonákkal! Jah és hamár Uwe Boll, akk legyen benne Udo Kier is, aki a világ legszarabb színésze sztem.
Borzalmas film, a legrosszabb Uwe Boll alkotás amit láttam! Vicc, h képesek jogokoat eladni ennek a baromnak, h ilyen filmet csináljon, aminek kevesebb mint 0,000000001% köze van a Far Cry-hoz!
10/3 (még ez is sok, de láttam már sz@rabbat, viszont soha többé Far Cry film)