1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Szerintem nagyon kevesen láttak annyi filmet itt életükben, mint én. Régen faltam őket, voltak olyan éveim, ahol nemhogy nem telt el nap film nélkül, de akadtak hétvégék, amikor 6-8-10 is lecsúszott. Ha ezt évekre lebontod, az sokezer film. Ehhez vedd hozzá, hogy ezen évek alatt párhuzamosan olvastam Cinemát (akkor még kiváló újság volt!), VOX-ot (azokban az években kezdek), egy rövid ideig (amíg tartott) Total Filmet és szép lassan rászoktam a FilmVilágra is. Plusz neten, amit értem. Az elmúlt 4 évben rendszeresen olvastam (neten és nyomtatva) Empire-t is.

De ezt nem lehet a végtelenségig csinálni, kialakul egy ízlés, meg egy tudás is (nem nagyképűségből írom, egyszerűen az előzőekből következik), aminek a segítségével könnyűszerrel eldöntöm, mi érdekel és mi nem. Nagyjából előre tudom is, mitől mit kell várni, mire kell számítani. 10-ből kb. 8-9-szer be is jön, ha nem, akkor csalódok, pozitívan vagy negatívan.