Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy-hogy? Még szexjelenet is volt benne! (Úgy értem férfi és nõ 😊
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Nem is értem,hogy maradt ki az életembõl de most pótoltam a hiányt.
Nagyon komoly film bár sokszor éreztem,hogy nagyon lassan történnek az események de talán ez adta meg a film hangulatát.
IMDB-n a 2-ik film 236,123 szavazattal ami nem semmi teljesítmény.
Mi kell egy jó filmhez? Ne rakj bele egy nõi szereplõt se😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csildren ofmen: jobb mint az elõzõ csak azt nem értem meg miért követik a mostani divatot hogy a filmnek nincs vége. Jo zenék, jo hangulat, jo film. tetszett
terminator2-3d: zsir nagyon bár több fantáziát belevihettek volna
Kemeny egy film. Diszlet / jelmez csillagos, koronas, ramas otos, meg a zene is. viszont a vegen hat nem is tudom... az a tronterem tul narnia kronikas lett, szoval ilyen gyerekmese style.
viszont parszor kegyetlen undorito.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tudom, hogy nem idevágó a téma (ha tudtok akkor irányítsatok át egy ennek megfelelõ topikba, de remélem megkapom a választ), de nagyon kéne egy film, konkrétan "A karácsonyi láz" (Christmas Rush), még december tájékán adták az RTL KLUB-on, légyszíves segítsetek (ha tudtok), honnan tudnám leszedni?
1-2 Torrentes oldalon már néztem, de nincs sehol.
Van aki már látta?
Please Help-eljetek, nagyon fontos lenne.
Elõre is köszi!
Üdv,
Mr. Morgan
😊
Bátyám kivette a filmet, gondoltam megnézem mit alkottak...
Ilyen rossz filemt rég láttam, nem is pontozom, mert csak megharagudna vki itt rám 😊
Pl. a Salo avagy Sodoma 120 napjával. Anélkül is pontosan tudtam, hogy milyen beteg faszok voltak a nácik, de mind a színészeket mind a rendezõt kitudtam volna nyírni azért a beteg filmmért (ez utóbbi késõbb be is teljesült, persze nem általam 😄)...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Röviden összefoglalva 3 részbõl áll a .. hmm.. film. Az elsõ fele egy perverz balfékról szól, aki szereti a farkát bedúgdosni mindenhova. Legyen az egy bezsírozott falyuk, egy égõ gyertya vagy a feldarabolt disznó bele. Persze mindezt úgy hogy a nézõ is jól láthasson mindent, semmit nem dúgnak el a kamera elõl.
A másod fele lájtosabb, két zabagép életébõl pár pillanat, melynek hatalmas hányada arról szól hogy okádnak pár hatalmasat. A következõ és hál isten az utolsó részlet az állatkitömõ utolsó 3 napja.
Aki maga akar meglepödni azon hogy mi lesz a filmbe, ne olvasson tovább, mert Spoiler következik.
Szóval a vékonyka elmebeteg állatkitömõ, ki szépen kibelezi meghalt apját hogy élõ müremeket csináljon belõle, üveggolyóba teszi a szintén kizsigerelt 3-4 hetes magzatot, majd a végén épít egy gépet, mely életben tartja õt amig ki nem vágja az összes belsõ testrészét, hogy végül miután összevarta kiürült testét, egy kar segítségével a gép levágja a fejét és az egyik karját, igy egy, az okori Vénusz szobora emlékeztetõ alkotás maradjon belõle.
Hát remek. Ha ez kell valakinek, hát nézze. Én nem vagyok hajlandó Pálfi Görgynek egyetlen egy filmjét sem megnézni ezek után. Bár végül is egész jól kibirtam hányinger nélkül, de valahogyan nem érzem magam igazán fittnek. Kicsit kavarkog. De aludni igy nem akarok.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Tényleg nincs sok film amit nem birtam volna megnézni.. de ez.. ne.. 22. percnél járok, és tényleg a hányinger kerülget. De nem vagyok puhány akkor is végignézem.. csak kell egy kis szünet.
Igen a 7. 8. rész nagyon gyatra.
Szerintem az 5. rész az egyik legjobb, legalábbis a legkacifántosabb, legcsavartabb története annak van.
Talán a mindent megmagyarázó 3. rész tartalmassága állítható vele szembe.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
én a Commander vagyok én
Õszintén megvallva nem sokat vártam a trilógia után ettõl a filmtõl, mert szvsz. azt nehéz lenne felülmúlni! Pont szt kaptam, amit vártam: csak látványvilágban (köszönhetõen a technika fejlõdésének) lett jobb...
Lúzer SC és a Tökös Csaj
Kicsit félve néztem meg a Lúzer SC-t, de megérte, mert legalább kikapcsolt és jókat röhögtem egyik másik poénon! Egyre jobban kedvelem Rob Schneider alakítását. Õ is az az színész, aki ha feltûnik a stáblistán, akkor már tudod, hogy jót fogsz röhögni!
Hellraiser I
Nagyon érzõdik rajta, hogy nem egy mai horrorfilm. Nem mondanám rossznak, bár az egész sorozatot nem venném meg!
10/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
én a Commander vagyok én
Lehet,hogy egy film szórakozató, tetszik sõt nálam akár 9/10 vagy akár 10/10 pontot is ér. Ez a filmmûvészeti értékével nem összekeverendõ és megpróbálom nem is összekeverni mikor pontozok és megtekintésre javaslom.
Vagyis fórumtársaimat megkímélem elfogult értékelésemtõl és az eszemre hallgatok mikor pontozok.
Jim Carrey új filme ami elvileg horror lenne, de szerintem nem volt benne semmi horror. A film ejelén viszont mintha kicsit kiparodizálták volna a Ace Ventura filmeket... 😄 Nekem nem jött be ez a film.
5/10
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
Szóval ha tetszik egy film akkor sem adok rá 10 pontot. Végülis érthetõ O.o Viszont ha gagyi a film, akkor megérdemli a 10 pontot. Értem már. Hogy ezt eddig én nem tudtam?! O.o
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
6,5/10
Díjak és jelölések:
BAFTA-díj (2007) - Legjobb idegennyelvû film: Guillermo Del Toro
BAFTA-díj (2007) - Legjobb jelmeztervezés: Lala Huete
BAFTA-díj (2007) - Legjobb operatõr jelölés: Guillermo Navarro
BAFTA-díj (2007) - Legjobb eredeti forgatókönyv jelölés: Guillermo Del Toro
BAFTA-díj (2007) - Legjobb vizuális effektusok jelölés
Cannes (2006) - Arany Pálma jelölés: Guillermo Del Toro
Golden Globe díj (2007) - Legjobb idegennyelvû film jelölés
Oscar-díj (2007) - Legjobb operatõr jelölés: Guillermo Navarro
Oscar-díj (2007) - Legjobb idegennyelvû film jelölés
Oscar-díj (2007) - Legjobb smink és maszk jelölés: David Martí, Montse Ribé
Oscar-díj (2007) - Legjobb filmzene jelölés: Javier Navarrete
Oscar-díj (2007) - Legjobb forgatókönyv jelölés: Guillermo Del Toro
Oscar-díj (2007) - Legjobb látvány jelölés: Eugenio Caballero, Pilar Revuelta
Nagyszerû mesefilm minden percét élveztem.
Ennek ellenére gyerekeknek nem ajánlom van benne legalább kettõ, erõsen durva jelenet. És akkor a folyamatos headshot-okról már nem is beszéltem.
----------------------
8/10
VÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ez dezsír filmecske vót!!!
Bérgyilkosos, kavarós, mindenkit átb@szós, zsírszínészekkel telis! 😊
Vadul ajánlott!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Egyszerûen az eredeti sztorit ismerve/látva totál érdektelen ez a feldolgozás. De Leo RULZ
Nagyon nagyot csalódtam benne. 😞 Nem tudtam elvonatkoztatni az eredetitõl (ismerve a trilógia mindhárom részét és az eredeti karakterek kapcsolatát), ezért aztán csak bosszankodtam az eltéréseken. Emiatt kivételesen nem is pontozom, mert számomra nem sok értékelhetõ momentum akadt benne (kivéve talán Leo-t, aki nagyon jól hozta az eredeti figurát).
Terkel in Trouble (2004, http://imdb.com/title/tt0386820/)
Dán 3D-s animációs film (ilyet se sokat látunk), úgy a jobbak közül, bár ez sem jött be igazán. Tény, hogy közel sem Disney/Sony/Pixar/Fox/stb. stílus, európaiak (pláne dánok; ld. Mohamed-karikatúrák 😊 ) lévén simán bevállaltak gyerek(ön)gyilkosságokat, káromkodós csúnya szöveget, meg elég erõs thriller-elemeket, valahogy mégsem lett igazán kiemelkedõ. Egyszer érdemes megnézni, a szinkron jó, és a dalbetétek is kivételesen nem hányingert keltõen nyálasak, hanem elég durva szövegûek. Ja, és a vége sem igazán happy end. A stáblista elõbb van még egy kis marhulás (ilyen "elrontott jelenetek"-féle dolgok, amelyek már a 3D-s mesékben is megjelentek, de legalább itt is szórakoztatók), azt még érdemes kivárni.
Értékelés: 6/10
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"