1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Seven Pounds (2008): Jó volt, tetszett. Nem vagyok oda a műfajért, de kíváncsi voltam W.S. korábbi drámai alakításai után, hogy azok csak "kisiklások" voltak-e, vagy tényleg tud a pali és... tényleg tud. :) A tendenciát figyelve az utóbbi években felváltva csinál habkönnyű, de élvezetes akciókat és jó drámai filmeket is, ami azért jelent valamit. Szóval, mondjuk adok rá egy 8/10-et.
    Igazából két dolog zavart egy picit:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - A medúzacsípés gyors idegméreg, egyszerűen felbontja az idegsejteket, kétségesnek tartom, hogy egy szív működőképessé tehető még utána. Bár nem vagyok orvos, lehet, hogy ez rendben van.
    - Szívbeteg, mindenórás nőt nem dugunk. :)

Babylon A.D. (2008): Az értékelés elmarad, ugyanis egy kib*szott szót nem értettem az egészből, a vége is totál elmaradt. Ez az extended moziváltozat volt, de nem az egy órával hosszabb rendezői, muszáj lesz megnézni azt is, ha megjelenik egyáltalán, mert ez így, mondhatni, megérdemelte a sorsát, a jókora buktát, ennyire logikátlanul szétvágott vackot ritkán látni. Pedig az alapanyag talán nem lenne rossz. Na, majd meglátjuk...