[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
" tehát miért érzik azt sokan, hogy ha elolvassák a képregényt, veszít a film az értékéből"
Megpróbálom megoldani a rejtélyt.
Ha egy mozibajáró kíváncsi egy filmre, miért olvasná el előtte a film alapjául szolgáló képregényt??? Hétköznapi mozibajárókról, filmkedvelőkről van szó, hangsúlyozom.
Én pl. kurvára nem vagyok kíváncsi a sztorira képregény formában (pláne nem 3-4x-es áron mint egy mozijegy) mert NEM ÉRDEKELNEK A KÉPREGÉNYEK. Ilyen egyszerű.
Azzal nyilván nem lehetek tisztában, hogy egy képregény alapján készült film mennyire fedi az eredeti sztorit, ergo akár 100%-osan is fedheti, magyarul mi a tökért olvasnám el a képregényt a film előtt, én egy új sztroit akarok, fel akarom fedezni a karaktereket és a sztorit és nem hasonlítgatni a képregényhez.
Tehát összegezve: én a FILMRE vagyok kíváncs, NEM A KÉPREGÉNYRE.
MAXIMUM ha annyira tetszett a film, kifizetek 3x2500 Ft-ot és elolvasom a képregényt is. Maximum. De ez nem valószínű.
További kérdés? :)