Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy egyszer nézhetõ romantikus vígjáték pár tényleg aranyos poénnal, sajna Apám beájulnás dramaturgiával, borzasztó idegesítõ és szar gyermekszereplõvel, ritka - magukhoz képest - rossz fõszereplõkkel, de nem rossz - sõt jó - ötletekkel és forgatókönyv lehetõséggel. (Ebbõl Pitt ha tényleg filmet csinál, nem lesz rossz.)
Elég gáz, de a filmben feltûnõ mellékszereplõk közül sok jobb volt mint a fõszereplõk. A rengeteg reklámtól (Citroen, Volksbank, Viva, stb.) Familia KFT emlékek gyötörtek, de sajna itthon ezt úgy néz ki meg kell szokni.
A medve nem játék.
Nagyon tetszett, jó film volt nagyon. Jókat nevettem is rajta. Bár volt benne egykét elkapkodott részlet, aminek se fülye se farka nem volt, de azért ellehetett tekinteni felettük. Tetszett nagyon összességében: 7,5/10.
Hat ez a film ez pusztit. Ha meg ertettem is volna, hogy mirol dumalnak kulon jo lett volna. Kurva idegesito, hogy a csing-csung-csang angolhoz vagyok szokva, es a brit angolbol egy kurva szot nem ertek😄 valaki elmagyarazna, hogy hova menekultek es miert? amugy a rendezes, a diszlet, meg a kulenleges hangeffektek eszmeletlen jok. a vegen meg az a kis utcai lovoldozeses resz, hat ahh... jo lett volna mondjuk moziban latni, es nem laptopon stereoban, no de mind1...
ja, es a zene! holnap megyek es meg is veszem a soundtrackjet. rohadt jol osszevalogatott.
9/10 (igazandibol nem tudom miert -1, de valami hibaja biztos van)
Errõl inkább nem beszélnék 0,5/10
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
PSN ID.: Beegabor
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az elsõt meg szerintem láttam,úgy látszik nem maradt meg,majd valaki biztos írja,bár tippem van:halálhajó,vagy valami ilyesmi címe volt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ebben a videoban 42 másodpercnél és 1 perc 39-nél van egy csápos lényes film.A másik pedig 1 perc 44-nél robotpokok futkosnak.
Next PC upgrade: 2022
Ha feltöltenék egy 21MB-os videót akkor leszednétek és megnéznétek?
Mert van a bejátszások között 2 film ami tetszik a részletekbõl de a cimüket nemtudom ebben kéne segíteni hátha valaki felismeri!
Next PC upgrade: 2022
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Two words you must remember before seeing this movie, though: FALSE ADVERTISING.
Terabithia is NOT another Narnia by any means. It is advertised that way, but it is not what it seems to be. For book fans, however, Terabithia is a great adaption."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, és az amcsi filmlistán a 2. legtöbb pénzt hozó film volt. Én mindenképpen megnézem (az igaz, hogy fõleg azért, mert szerepel benne a kedvenc színésznõm 😄). + a rendezõ a simpson családos Csupó Gábor!
A másik film amit most néztem meg: Az illúzionista, ami nagyon kellemes kis film volt ragyogó Edward Nortonnal 8/10
Mindkét filmet csak ajánlani tudom!
Azt írtam, hogy 5 éveseknek szóló gagyi mese 😄
Õk nyugodtan megnézhetik, talán még tetszeni is fog nekik
Meg egyébként a következõ hozzászólásomban odaírtam, hogy SZTEM -_-
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egyszer bõven elég volt megnézni. De sztem túlzás, hogy szép mese.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
En peldaul a mai napig is tudok elvezni egy szep meset. Nem mondom hogy atom muvi de nem untam el magam rajta.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én ha "mesére" vágyom inkább megnézem a Pan's Labirynth-et 😉 Mérföldkövekkel jobb film, mint a Narnia.
Narnia-ban alapból a "fõszereplõk" nem tetszettek. Tök unszimpatikusak voltak.
A Narniától is olyan szinten okádtam (kedvesemmel együtt) mint a sicc. 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
-----------------
6/10
Adnék rá 7 pontot is, mert maga a film kellemes meglepetés volt. Az eleje nagyon üt, és egyéb finomságok is vannak benne. Nem hiányoztak a hájtek kütyük, és egész kevés hihetetlennek ható akciórészt láttam, ami eddig azért elég jellemzõ volt a Bond filmekre.
Hogy miért nem kapott 7-est?
Egyrészt mert csak egy szimpla kém/akciófilm.
Másrészt pedig Daniel Craig miatt.
Akárki akármit mondjon, sztem ez a faszi NEM VALÓ J.B.-nak!!!
Hideg tekintet, a filmben emlegetett sármmal SEHOL SE találkoztam, ellenben láttam erõltetve felpumpált izomzatot, amire semmi szükség nem volt, és olyan éles, rokonszenvetlen vonásokat, amik eddig totálisan nem voltak jellemzõk egyik Bond figurára sem. Kb. úgy néz ki mint pl. Hans Krueger, az SS mesterlövésze. Az elegáns, angol szuperkém eltûnt.
Éppenhogy csak elegáns a szmokingban, de az a hülye kocka feje és elálló fülei komikussá teszi az egészet.
Röviden: nem tetszik, Brosnan és Connery közelébe sem ér. Le vele 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Huuu... hat ritkan lat az ember ilyen kellemes meset. Tobbet nem is mondanek rola. Erdemes azoknak akik sszeretik a Narnia stilusu muvikat!
én a Commander vagyok én
Ez jo lesz?
Tudtad pl hogy az az idegesito szocske hang ami sokszor hallaccik mennyire fontos dolgot kesztet a sorozatban?
Amugy! Megrendeltem az egesz Neo Genesis Evangelion sorozatot! Sepciel edition!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Tehát a film egy invázióról szól, valami kövek potyognak az égbõl, amik megrázzák vagy megcsipik az embereket, és ettõl õk átváltoznak. Az egyik ember teljesen átalakul, és 2 nagy hangárt keres a világon , melyek valami speciális szögben állnak egymáshoz. Ide akarnak valami utazást szólgáló gépet épitani a földönkivülieknek. A film azthiszem 2 részes.
Ha valaki felismerte a filmet, légyszives jelezze ezt nekem, vagy ha valaki tud valami jó tanácsot adni, hogy hogyan tudnám megtaláni a filmet, kérem irjon emailt erre a cimre: [email protected]
Jobb lenne az email, mert ide nem biztos hogy visszatalálok 😊. Elõre is köszönök mindent!
Ez a film egyszerüen csodás és szép. A történet elég durva, és bár vér nem folyik benne, kõkemény dráma, mellõzve a szokásos súlykolást, azt hogy a nézõ minnél jobban elborzadjon a látottakon. Szerencsére. A vége is elment, bár álltalában nem az ilyesfajta befejezéseket kedvelem, de itt jó volt. Lehet elfogult vagyok, mert mindig is érdekelt, vonzott a keleti kultúra, és itt nem is kevés betekintést nyerhetünk bele. Sajnos abba is, hogy hogyan mosta el majdnem az egészet az amerikai katonák bejövetele.. :S A színészek elött le a kalappal. Most tényleg nem fogok nézni egy filmet sem egy ideig, nem akarom hogy elrontsa az élményemet. Itt haragudnak a 10/10-es besoroláson álltalában, szóval nem pontozom 😊 Kár hogy eddig kihagytam az életembõl, ajánlom mindenkinek nem csak egyszeri megnézésre!
De birom... latod ez is mennyire tipikus. Alig varjatok hogy valakibe belekossetek. Hiaba az SG az SG marad.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
..............
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.