[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Eagle Eye
szuper erzes, gagyi utoiz...
A film ugy lett megcsinalva mint egy elso osztalyu akcio film. Igaz tele van oltaribbnal oltaribb butasagokkal, de ez a mai vilagban mar nem meglepo. Anno meg azon voltunk kiakadva, hogy - ugyan mar, egy lift onallo eletre kell es embereket oldokol... ppfff...-
Ha valahogy elfojtuk magunkban az okoskodast es megprobaljuk ugy nezni a filmet, hogy peeeersze... ez is lehetseges meg az is akkor egesz jo film lenne csak a vege meg eszmeletlen gagyi lett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor a vegen a kituntetesnel mutattak shawn kepet akkor azt hittem meghalt. Erre ott all bebugyoltalt kezzel. Tehat a kepen csak a tesoja volt.Kar. Az a resz tetszett mikor shawn a metron nem akart egyuttmukodni es a robot elkezdett felhivogatni mindenkit, hogy az ajtoban allo fekete ruhas ember egy terrorista...nah az sunyi huzas volt :D
6/10 mert latvanyos volt es izgalmas, de sok butasag es a vege elrontotta az oszkepet.
Nem is tudom mikor lattam utoljara egy hasonlo elhiheto filmet.