1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lantee
    Életem első - és valószínűleg egyben utolsó - Oscar-díj átadását néztem végig élőben. Egyszer ilyet is tenni kell...

Alapvetően egész kellemes kis show-nak indult, de aztán több volt a szünet, mint a történés. 3perc zene/díjátadás - 5 perc szünet - 2 perc megemlékezés - 5 perc szünet....hát a francnak kell ezt így elhúzni?! Egy óra alatt simán letudhatták volna, és semmi nem marad ki a műsorból. (gondolom odaát fantasztikus reklámokat nézhettek közben orrvérzésig, mi szerencsére megúsztuk)

A díjazásnál volt egy-két dolog, amit nem igazán értettem:
    - VISUAL EFFECT --> Benjamin Button ???!!?? Mi van? A maskmester munkáját megértem, nade VISUAL EFFECT?? Főleg egy elképesztő Dark Knight mellől viszi el a szobrot?? Mi van??

a másik, hogy READER-t még SENKI nem látta, aztán mégis agyondícsérték. Még Hugh is poénkodott, hogy senki nem látta, de biztos jó. Erre Kate Winslet megkapja...na mindegy.

A Slumdog Millionaire tényleg jó kis film, de ennyire azért nem. Ha lenne időm/energiám, frankón végigvenném a tavaly bemutatott filmeket, és biztos találnék jobb betétdalt/forgatókönyvet/egyebeket, amiket kiosztottak a MILK és a Slumdognak.

Na mindegy, Heath megkapta, már ezért megérte!