Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Jah , logikus ha esszreveszed azt a ket dolgot a filmbe...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az uj levagas es Alfred felesegenek a beszolasai hogy "Ma szerecc"...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
Rocky Balboa

Hát ha valahogy be lehet fejezni egy sorozatot, akkor azt így kell... Stallone utoljára visszatért, és megcsinálta. Ettõl függetlenül a Rambo IV-et sztem nem kéne eröltetni. Bár ezt mondta mindenki a Rocky 6-ra is, de az egy másik mûfaj.

8/10

Count Adyn
Pedig ez logikus😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kmarha
Õrültek háza: hmm.. ez amolyan nem is tudom milyen film 😄 Most volt nemrég az MTV2-ön. Elöször müvész filmre gondoltam, és, bár nem értek hozzá, de szerintem sok tekintetben az is. Orosz-francia mü. Furcsa. Tiszta örültek háza 😄 Nagyon bejött! 10-bõl sok.

Elszakadás: ugy látszik ma a furcsa filmek kerülnek terítékre. Ez most meg szarTV2-ön. Már ajánlották, elsõ percei tetszetõsek. De hogy ez se lesz normális, az biztos!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

desigo
dettó!
Sephi
The Prestige -

Nos le a kalappal. Sot! Chris Nolan csak jo filmeket csinal es punktum. A Prestige is ezek koze tartozik. Bar sokan nem fogjak fel a dolgokat.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
12-en mentunk mozbia megnezni. Ebbol kemenyen 2-en fogtuk fel hogy vegulis Alfred-nek iker testvere volt (Ma szerecc...). Sokan ugy hittek hogy Alfred is Tesla-hoz ment legeloszor de nem igy volt.

Pan Labirintusa -

Nalam ez az a film ami felnyitotta a szememet hogy megsem halt ki a fantazia a rendezokbol. Annyira utosen sikerult a fantaziat osszekavarni egy haborus muvival hogy az kesz. Csak sajnos a vege lett borzalmasan tre de ez a film engem meghatott.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nekem mindaketto nagyon is teccet!

hellnight
Ízlések és pofonok 😉
Számomra a Fearless sokkal jobb volt, mint a Nyakörv 😊

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

NeoMaN
The illusionist

Elgondolkodtató, lassú, egyátalán nem pergõ film, de 1 percig sem untam. Végre valmi amiben nem lõnek...
Edward Norton fantasztikus!
9/10

CSOCSO
jaaj tudom.. lattam en is.. ki nem allhatom az ilyen borzadvany kinai filmeket... a danny a kutya meg igenis szerintem az egyik legzsirabb verekedos film!!

(nem a verekedesek miatt hanem az egesz.. sztori, zene, szereplok...)
Ühüm, annyira jó.

Szerintem nézd meg; érdemes, legalábbis nekem 1-2 hibától eltekintve nagyon tetszett.

Iori
Desu Noto:
Aki imádja az anime-eket az imádni fogja ezt a filmet. IMDBn jól írta egy srác h ez inkább egy filmesített anime minthogy anime-esített film. A történet számomra nagyon lebilicsenlõ volt, de sztem mások is így lesznek ezzel ha megnézik. A két "ész" macska-egér játéka igazándiból nem is bontatkozik ki, csak a legvégén, ahol véget is ér a film. Alig várom már a kettõt (van már nézhetõ release btw?) na persze és a harmadikat.
Imádom az ilyen különleges, kissé már beteges karaktereket mint pl az Azumiban az a fehér ruhás, piros szemfestékkel kifestett "borzalom". "L" egyéniessége szintén az elsõ pillanattól kezdve elragadtatott, sztem még nem is láttam ilyen furcsa, extrém karaktert bármilyen filmben aki rokonszenves lenne.
Egy két színész jócskán alulteljesít szerintem (szerencsére nem a két fõkarakter) és mint zenekedvelõ a hangeffekteken is lehetett volna polírozni még. Ennek ellenére a lebilincselõ történet és a két fõszereplõ egyénisége kárpotólt.
8/10

Egy kis ismertetõ az IMDBrõl:
"Light Yagami finds the "Death Note," a notebook with the power to kill, and decides to create a Utopia by killing the world's criminals, and soon the world's greatest detective, "L," is hired to find the perpetrator. An all out battle between the greatest minds on earth begins, the winner controlling the world."

Ajánlom minden keleti film kedvelõnek és persze anime fannak kötelezõ 😊

I love this game!

Mulholland Drive: Szó szerint végig szenvedtem. Az utolsó 30 percet leszámítva egy unalmas, nézhetetlen film. Arról meg nem is beszélve, hogy az egésznek az értelmére nincs logikus magyarázat. Szeretem az olyan filmeket amiken sokat lehet gondolkodni, de ha 1,5 órán keresztül kell szenvednem azért, hogy az utolsó fél órába az addigi szar filmbõl egy dúrván összekavart, elgondolkodtató film legyen akkor szerintem az összkép elég szar képet fog mutatni. Inkább nem is értékelem, mert még meglincselnek a Lynch rajongók😊

a pokol konyhája 8/10
véletlen volt, a pokoli leckét akartam kikölcsönözni, csak összekevertem 😊
de nem bántam meg, jó kis film
eredeti címe state of grace (csak azért irom be mert 2 a pokol konyhája c film is van...)
pontlevonás a film befejezéséért jár, nekem nem tetszett a vége
sean penn és gary oldman viszont nagyon jól játszanak 😊)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

hellnight
Az nem az. Az a feka amúgy Morgan Freeman -_- A film pedig "A Nyakörv" vagy "Danny, the Dog" Szvsz nem rossz filmje, de messze nem a legjobb.Túl hollywood-os. Ellenben a Fearless az igazi kínai (vagy milyen 😄) film 😊

Mr Csé
Children of the men 8/10

végre egy film ami megborzongat bár tényleg van egykét fura dolog a sztoriban de érdemes megnézni
mindenkinek spoiler szegény michael caine :C sajnáltam de tökjol bemutatja a sztori hányféle képpen reagálnak az emberek a világvégére

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

CSOCSO
ez az mikor zongorazik a fekaval?

ha igen akkor szvsz az egyik legeslegjobb verekedos film es egyben a legjobb jet li film is
Sephi
Gyerekek , mit dicseri mindenki a The Prestige c. filmet? Annyira jo lenne?

Sephi
Fearless -

Egyszer sem asitottam pedig keson neztem meg. Nagyon teccet. Na ilyen legyen egy film. Lenyegeben a Wu-shu megalakitasarol van szo benne de naon kis meghato story Jet Li foszereplesevel. Es a harci jelenetek is tuosek benne.

Tikal
há, fight club 4pont?<#vigyor1> szerintem nézd meg mégegyszer legalább, ha akkor se akkor majd 5év mulva megint......
Gépész viszont tényleg jo, de más mondanivalo....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SASboy
nekem bejött annó

nice legs. what time to open?

Nem rossz film, csak a vége elég morbidra sikerült...

desigo
Az Eltakarítónõ

Már megint azt éreztem,hogy nagyon lassan zajlanka az események.
Érdekes volt látni Rowan Atkinsont komoly szerepben.
Még egy viccet se tudott rendesen felolvasni😊

6/10
hellnight
De mi szeretnénk hallani 😉

Harly18
Material Girls (2006)

Ez a film akkor lehet jó választás, amikor semmi értelmes nem megy a tv-ben és döntés elõtt állsz. Vagy megnézed a Csacska Angyal 5698-adik részét vagy ezt. Az alapötlet annyira nem lenne gáz, de ismét a megvalósitással vannak gondok. Vigjáték létére nem sokat nevettem. Aki szereti a fõszereplõt (Hilary Duff) annak biztosan tetszeni fog, de akik nem, azok a filmet másnapra el fogják felejteni

4.5/10

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Dynamic
Hard Candy

Az elsõ óra unalmas volt, ki akartam kapcsolni.A második felétõl már kezd kibontakozni a sztori de nem volt egy nagy durr.A mélynövésû fõszereplõ "kislány" állandó érett bölcselkedése és okoskodása meg kifejezetten irritált.(mint minden amcsi filmben, ahol a tízenévesek mindig olyan élettapasztalatokról tesznek tanúbizonyságot, amitõl még egy 100 éves háborús veterán is elszégyellné magát)

5/10
DanielT
TONNASZÁM voltak benne, kár sorolni, elsõ(és egyben utolsó) megnézéskor is majd kiszúrták a szememet. Mondjuk különösen érzékeny vagyok az ilyesmire.
Sephi
"Rengeteg olyan dolog volt a 3-ban, ami abszolút logikátlan dolog volt, és egy kis odafigyeléssel simán kiszûrhették volna ezeket a készítõk."

Figyelunk! Sorold Marcikam!

I.C.ram
Na meglestem én is a Fûrész 3-at.

Hát nekem még mindig az elsõ rész jön be a legjobban. Rengeteg olyan dolog volt a 3-ban, ami abszolút logikátlan dolog volt, és egy kis odafigyeléssel simán kiszûrhették volna ezeket a készítõk. Továbbá eléggé kiszámítható volt, történet is egy kicsit összecsapott volt szerintem.

Idiocracy:

Errõl csak annyit írnék, hogy ez nagyon gyenge eresztés volt, pedig az alapötlet jó volt szerintem, de a poénok valami hihetetlen gyengék... Nem is nagyon volt olyan poén, amin felnevettem. Inkább csak megmosolyogtat. Maga a film is baromi lowbudgetes volt, ami a minõség rovására ment ezúttal 😞

Torrente 4-et akarok az elsõ 2 rész minõségi szinvonalán. 😞
Seth
úgyérti hogy jó film 😄

PSN ID.: Beegabor

hellnight
Milyen Jet Li életmûve? O.o

egy nagy videoklip 😄 nekem bejött

BUDA > miskolc.

Iori
Fearless:
8/10

Jet Li életmûve

I love this game!

terminator 2... az igen

CSOCSO
Crank

omg mi volt ez???
poenos akcio okorseg😄
hellnight
Még szerencse, hogy a két film mûfaját tekintve ég és föld, de mind1, biztos igazad van.

Így van, a "zero point" a kulcs a megértéshez.

ProGabe
FC vs The Machinist: hát persze hogy FC,elsõ nézéskor ledöbbensz,másodiknál annak tudatában nézed végig,teljesen másra figyelsz,az n-edikeknél pedig elõjönnek a DVD pillanatok 😊 (amibõl rengeteg és kismilliónyi van,Fincher bácsi olyan dolgokat beletett amiket tényleg kb 5-re vettem csak észre)
ha pedig Tyler mondanivalóját (ami persze hogy nem világmegváltó/vadiúj gondolat) teljesen megérted akkor tetszik igazán,és most term. a "zero point"-ra gondolok

"viszont sokkal hollywood-iasabb is ...sajnos"

ezzel a kijelentéssel az a gond,hogy Hoollywood lett Fincheresebb 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Menjél inkább inni...

az utcára menj ki és oda a sarokra
Melyik sarokba szarjak?

elmentem inni
nézd meg inkább a The Boondock Saints-et ha jó filmet akarsz látni. na az ütõs
SASboy
ezért mondtam, hogy ízlések és pofonok.
na de ne offoljunk tovább. biztos velem van a baj, hogy nem jött be.

öregem én a terminator 2-õt vagy 100szor láttam. aza a 10/10 nem a harcosok klubja. úgyis hajléktalan vagy nem mind1 neked

Azért 4-et adni a Fight Clubra kicsit erõs. Ez nem a "nem jött be" kategória. 4et szerintem a kifejezetten szar filmekre szokás adni. Nálam amúgy a Fight Club az egyetlen film amire 10/10-et adnék. Láttam már vagy 10szer.

amit szívesen megnéznék még: Nothing címû film. arról szol hogy van 2 pofa és egyszercsak megszûnik körülöttük minden létezni....már annak ajánlom akit leköt 1 ilyen lökött film
viszont nemrég láttam 1 nagyon trehány filmet: Symetria néven illetik, lengyel film, akárhogy akartam én nem tudtam megérteni miröl szól. nincs vége az olyan filmeket meg nem szeretem. csak zombisba
SASboy
Így van. ízlések és pofonok...

A Gépész szerintem sem rossz film, biztos hogy a Fight Clubból is merített ötletet és lehet hogy 1 kicsit vontatottabb is. nem peregnek olyan gyorsan az események. ettõl függetlenül ajánlani tudom mindenkinek, hétfõn én is megnézem HAVERRAL, de nem olyan film amire elvinném a barátnõmet.