1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    The Day The Earth Stood Still (2008)

Ez most mi volt? Amikor véget ért, még tekergettem ide-oda, hátha történik is valami, de aztán rá kellett jönnöm, hogy ez egy ilyen film: üres és jellegtelen. Egyszerűen semmi nincs benne, de még konklúzió, vagy tanulság sem. Emellett kábe annyira izgalmas, vagy látványos, mint egy, a tűző napon felejtett zacskóstej. A szereplők meg (hadd ne nevezzem már színészetnek, amit előadtak) teljesen jellegtelenek: KR nagyobb robot, mint az a dög, amivel érkezett, JC nálam sosem volt bejövős és esetében - nálam! - még a "jócsaj"-effektus sem játszik, a félvér kissrác meg a tipizált egybites amerikai. Az egész film legkarizmatikusabb jelenete John Cleese kábé két perce, pedig itt most csak egy öreg, megfontolt Nobel-díjast alakít és van úgy öt mondata összesen. A többi karakter csak papírmasé.
    Az eredetit nem láttam (szerintem nem is fogom), ezt meg most szépen elfelejtjük. Értékelés, pontszám nincs, ahhoz kellene valami, amit pontozni is lehet...