Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont az a szinészi és fizikai teljesítmény amit Bale mûvel a Gépészben az hihetetlen ...nagyon sok éve nem láttam ennyire sokkoló alakítást.
a Fight Clubban pedig vannak olyan elemek amelyek újdonságok voltak számomra és vmi olyat mutatott amit elõtte egyetlen filmben sem láttam eg:tyler bevillanása, A fasz stb
I love this game!
Amúgy az egyik kedvenc filmem 😊 A gépészt meg még nem láttam, de amit tudok róla az alapján a Fight Club mondanivalója közelebb áll hozzám. Majd azért megnézem a gépészt is.
Egyébként az imdb szerint a Fight Club a jobb, olyannyira, hogy a top 250-ben a 32.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nice legs. what time to open?
A mai horrorfilmeket azzal rontják el, hogy állandóan FIATAL-okkal pakolják õket teli. Ha megnézed 2-3 évre visszamenõleg a horrorfilmeket, akkor vagy egyetemisták vannak a horrorfilmekben, vagy már nem tanulnak, de akkor sem többek 25 évnél. Nah most nézd meg az Alien vagy a The Thing stáblistáját. Weaver már az elsõ Alien filmnél is volt vagy 40 éves, Kurt Russel szintén a Thing-nél és fényévekkel jobbak. Ok, hogy ezekben a mai horrorokban szép csajokat választanak, de hát mégis. Ha meghalnak benne akkor nem mind1, hogy egy bombázó vagy egy 40 éves anyuka hal meg? 😄 Jó lehet nem mind1, de ezzel nem lesz több a horrorfilm. No meg ugye a brutalitás. Jó-jó meg minden, lestem is nagyokat a Láncfûrészesen, fõleg mikor Thomas a sráccal ügyködött :/ de ez sem biztos siker. Sokan a Fûrész 3-at is azért tartják szarnak, mert túl brutális. Az más téma, hogy nekem rohadtul bejön 😄
Nah meg az ilyen folytatásos filmeknek sincs mindig túl nagy jövõje. Szinte minen részben ugyanaz történik. Erre a texasi eléggé megfelelõ film. A két új részben mindig volt 3 srác meg 2 csaj. Vagy valami hasonló felállás akik pont texas felé veszik az irányt aztán megtörténik velük a baj. Úgymond ugyanaz mint egy másik epizódja, legfeljebb annyi különbséggel, hogy kicsit másabb a sztori. De másban nem tér el annyira.
Ettõl függetlenül megnézem persze én is az ilyen filmeket és talán majd meg is veszem eredetiben 990-ért 😄 Többet nem érnek.
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom, hogy ez a rész anyagilag mennyre volt sikeres, de az imdb-n 5.6-re értékelték, ami egy ilyen tipusú filmnél egész jó....
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
jár valaki filmelmélet/történet szakra Pécsre innen?
Egyébként sztem sem rossz film, jobb mint a 2003-as sztem. No meg Hoyt feldobta a hangulatot azzal a kis kiképzéssel az udvaron. Egybõl a Full Metal Jacket jutott róla eszembe. Ott is ugyanígy pofázott az újoncoknak 😄
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
#&@#$°*... röviden tömören. Ritka unalmas, vontattott és bugyuta film. Alul ugyan nem múlja a falut, de felette sincs sokkal. M. Night Shyamalan nagyon gyenge lett. A 6. érzék, meg a Jelek óta nincs értékelhetõ filmje.
3/10, de csak azért ilyen sok, mert létezik egy Uwe Boll nevü "rendezõ" akinek fenntartom a 3 alatti pontértékeket.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
-Összességében egy nagyon jó horror film lett. Annak ellenére, hogy gyakorlatilag a korábbi részeket gyúrták össze, mivel nagyon sok olyan esemény és jelenet volt, amiket korábban már elsütöttek:
Ennek ellenére a 2006-os év legjobb horrorfilmje, bár nem tudom, hogy volt e 2006-ban még jó horror, de ez mindegy is...
A legmegdöbbentõbb az a vége...
Velemenyem szerint is nagyon jo film.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mindegyik megnézés után felfedezel vmi újat, sajnos ez manapság a legtöbb hollywoodi filmekre nem jellemzõ :S
I love this game!
sry
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Pedig ez nagyonjó!!!
"betmen" 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem értem miért 32. imdb-n. Nekem nem jött be. Sokkal jobb a gépész ebben a kategóriában szerintem. Mondjuk Brad Pitt nagyot alakított benne. 4/10
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Pontosabban ha nem fogy el a pénze. 😊
ha elfogy gibson pénze 10 év múlva biztos lesz folytatás<#idiota>#idiota>
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
de úgy halottam, hogy remekül sikerült a regény megfilmesítése, max egy két dolgot irtak hozzá hog ypoénosabb legyen ( hol tudtam volna h majd dns-el fognak viccelõdni, meg egyéb dolgok😄
de ahogy a hold felrobban, az elég jó volt😊
nem lenne rossz egy olyan film, ami arról az idõkrõl szólna😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
bár sztem az itteni fórumozók többségénél alapmû ez 😛
már várom a banános jelenetet 😊
I love this game!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''