1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Siyama [2008]

Bírom az ázsiai filmeket, de ott is vannak idióták. Elkezdem nézni ezt a "filmet", felvezetés ok, régi korba 1 gaz banda igázza le a falvakat, de az egyik falu ellenáll, sablonos sztori, de mindenki kellően cro-magnoni kinézetű nagy machétával, na mondom egy jó kis kung-fu hentelés ázsiai nomád módra, eltelik jó negyed óra és a következő snitt 2 csajszi meg egy fószer a MAI korban autókázik egy terepjáróval, megy a sablonszöveg bla bla bla....én meg elcseszett fejjel és magamban..."Ez meg mi, rámásoltak egy másik filmet, mint anno a VHS időszakban" meglepetésemre nem, mert hamar megjelenik egy időkapu és hőseink megérkeznek a középkori Ázsiába. "Mondom mi van?!" Innen gyors pörgetésbe kezdtem, hogy jó filmet nézek-e, sajnos igen! A végén sikerült elkapnom, gondolom a főcsatajelenetet amikor úgy Rettenthetetlen módra fut egymás felé a sok mongol és köztük manőverezik egy Jeep!!!! De legalább vígjáték lett volna, de nem itt mindenki full komoly, ohhh istenem! Nem értem a koncepciót, legyárthattak volna egy középszerű, nem kiemelkedő, de elfogadható ázsiai középkori kaland-kardozós filmet, ehelyett inkább egy ultragagyit csináltak. Nem tudom sztem meg vannak győződve róla mennyire cool filmet csináltak amúgy mindenkinek ajánlom a filmet, olyan 0/10 amit láttam!